
Μαριάννα Γουλανδρή-Φίλιππος Λαιμός: Όλες οι λεπτομέρειες για την παραδοσιακή βάφτιση της κόρης τους
H αγαπημένη μας Μαριάννα Γουλανδρή πριν δύο μόλις μήνες έγινε μανούλα για πρώτη φορά. Με το σύζυγό της Φίλιππο Λαιμό μετρά ενάμιση μόλις χρόνο παντρεμένη και είναι πιο ευτυχισμένοι από ποτέ. Ο δικός τους γάμος είχε γίνει στο Λονδίνο, ενώ σύμφωνα με το Thema People και τη Μαρία Λεμονιά τώρα βρίσκονται σε διαδικασία πυρετωδών προετοιμασιών για τη βάφτιση της μικρής τους κόρης.
Πιο συγκεκριμένα, η κόρη της Χριστιάννας και του Γιώργου Γουλανδρή και εγγονή του Βαρδή και της Μαριάννας Βαρδινογιάννη, αποφάσισε από κοινού με τον αγαπημένο της να πραγματοποιήσουν το μυστήριο εντός των μηνών του προσεχούς καλοκαιριού. Και το όνομα αυτής; Το ζευγάρι θα κινηθεί παραδοσιακά και θα βαφτίσει τη μικρή του Χριστιάνα, όπως και η μητέρα της Μαριάννας.
Με τις προετοιμασίες να έχουν αρχίσει ήδη και τις εκκρεμότητες να δρομολογούνται, έχει ήδη αποφασισθεί πως θα γίνει στο κτήμα της οικογένειας Βαρδινογιάννη στην Ερμιόνη. Η λίστα των καλεσμένων θα είναι σίγουρα μακροσκελής, όπως ονειρεύονται για τη μικρή τους πριγκίπισσα. Η ίδια η Μαριάννα μάλιστα, σαν καλλιτεχνική φύση θα σχεδιάσει τις μπομπονιέρες και τα μαρτυρικά, ενώ η μεγαλύτερη έκπληξη που επιφυλάσσεται στους καλεσμένους είναι πως η μουσική επιμέλεια της βραδιάς θα είναι εξ ολοκλήρου στα χέρια του εθνικού star Σάκη Ρουβά. Φυσικά και δεν πρόκειται για τυχαία επιλογή, αφού αποτελεί στενό οικογενειακό φίλο: o τραγουδιστής και η Μαριάννα Βαδινογιάννη, η γιαγιά της Μαριάννας Γουλανδρή συνδέονται με τα δεσμά μίας ειλικρινούς φιλίας.