Χάρρυ Κλυνν: Η απώλεια του γιου του ήταν ένα βάρος ασήκωτο


Δύο χρόνια μετά την απώλεια του γιου του Νίκου Τριανταφυλλίδη, ο Χάρρυ Κλυνν «έφυγε» σήμερα Δευτέρα σε ηλικία 78 χρόνων.

Ο χαμός του γιου του ήταν ένα βάρος ασήκωτο για τον αγαπημένο κωμικό. Χαρακτηριστική σκηνή, ήταν η στιγμή που δεν μπόρεσε να ακολουθήσει την πομπή ως την ταφή.

Η κατάσταση της υγείας, που ήταν ήδη επιβαρυμένη, δεν του το επέτρεψε. Οι δικοί του άνθρωποι, τον είχαν οδηγήσει αμέσως εκτός ναού και τον επιβίβασαν σε αυτοκίνητο της οικογένειάς του, όπου φόρεσε αμέσως την μάσκα οξυγόνου. Ο Χάρρυ Κλυνν ήταν καθηλωμένος σε αναπηρικό καροτσάκι, λόγω των αναπνευστικών προβλημάτων που αντιμετώπιζε.

Ο γιος του πέθανε τη Δευτέρα 5 Ιουνίου του 2016, σε ηλικία 49 ετών, αφήνοντας πίσω του σημαντικό έργο τόσο στη μουσική όσο και στο σινεμά, δύο χώρους τους οποίους υπηρέτησε πιστά και με πάθος. Ροκ στην ψυχή, ο ιδρυτής του συναυλιακού χώρου Gagarin 205, ισχυρή προσωπικότητα, ταλαντούχος, εναλλακτικός, ευαίσθητος. Πάλευε για μήνες με τον καρκίνο.

Ο Χάρρυ Κλυνν για την απώλεια του γιου του

«Μας λείπει το παιδί μας. Μας λείπει όσο τίποτα σε αυτόν τον κόσμο. Προσπαθούμε να σταθούμε στα πόδια μας. Όχι απλά μας λείπει ο Νίκος, αλλά με τη σκέψη του κοιμόμαστε και ξυπνάμε. Νομίζουμε απλώς πως είναι ψέμα. Παραμύθι. Αισθάνομαι πως θα ανοίξει η πόρτα και θα μπει εκείνος. Ότι και να σας πω είναι λίγο. Ούτε κατά διάνοια το σκεφτόμασταν. Εντελώς αναπάντεχο και ξαφνικό γεγονός. Μέσα σε 6 μήνες τον “έφαγε”. Από τον Σεπτέμβρη μέχρι σήμερα. Δεν πήραμε χαμπάρι ότι θα έφευγε έτσι ξαφνικά». (Εφημερίδα Freddo, Ιούνιος, 2016)


πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!