
Survivor 2: Αποχώρησε ο Σώζων Παλαίστρος Χάρος! Οι δηλώσεις του
Οι διάσημοι μετρούν από απόψε ένα μέλος λιγότερο, καθώς και σε αυτόν τον αγώνα για την ασυλία έχασαν από τους Μαχητές.
Υποψήφιοι προς αποχώρηση ήταν ο Σώζων Παλαίστρος Χάρος, ο Μιχάλης Μουρούτσος και ο Νάσος Παπαργυρόπουλος.
Στην ψηφοφορία του, το τηλεοπτικό κοινό έδωσε τις λιγότερες θετικές ψήφους στον Σώζοντα, ο οποίος και αποχαιρέτισε τους συμπαίκτες του, μετά από περίπου δύο μήνες στο νησί.
Ο πιο πολυσυζητημένος παίκτης μετά την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, βρίσκεται πλέον εκτός Survivor, αφού ο Νάσος Παπαργυρόπουλος και ο Μιχάλης Μουρούτσος είχαν μεγαλύτερη στήριξη από το κοινό.
Ο Σώζων Παλαίστρος Χάρος δεν είχε κερδίσει την ιδιαίτερη συμπάθεια κανενός από τους συμπαίκτες του. Οι κόντρες του με την Εύη Σαλταφερίδου κράτησαν μέχρι τελευταίας στιγμής, όπως και οι διαφωνίες του με τον Στέλιο Κρητικό που αποχώρησε την περασμένη εβδομάδα.
«Κάθε μέρα ένιωθα και πιο δυνατός. Νιώθω ότι έχω πάρει αρκετά πράγματα. Τις τελευταίες ημέρες ένιωθα πάρα πολύ άνετα στην παραλία. Ένιωθα ότι πραγματικά αναπνέω, ότι είμαι ο πραγματικός εαυτός μου. Δεν ξέρω αν αυτό είναι καλό ή κακό. Δεν ξέρω τι έγινε μετά την τελευταία ψηφοφορία. Τα παιδιά που μένουν είναι πάρα πολύ δυνατά. Πιστεύω ειλικρινά ότι ο νικητής θα είναι κάποιος ανάμεσα τους. Η στήριξη που έχουν από το κοινό είναι σίγουρα πάρα πολύ μεγάλη, πάρα πολύ δυνατή. θα τους υποστηρίζω γιατί πραγματικά ένιωσα ότι είναι ομάδα. Κι ένιωσα κι εγώ μέλος της, παρόλο που ψηφίστηκα τρεις φορές. Σίγουρα ήμουν μέλος της, σίγουρα ένιωθα ότι κάνω κάποια πράγματα μαζί με τα παιδιά, ότι τρέχω μαζί με τα παιδιά, ότι ανταγωνίζομαι τους ίδιους αντιπάλους. Από εδώ και πέρα, υπάρχει το μέλλον, ή υπάρχει η αλλαγή. Το Survivor αργά ή γρήγορα για όλους θα τελειώσει κάποια στιγμή. Για εμένα ίσως είναι κατάλληλη η στιγμή. Ο κόσμος το αποφάσισε και εγώ είμαι ανοιχτός σε αυτό.
Είμαι πολύ υπερήφανος που ήμουν μαζί σας και έζησα αυτές τις στιγμές. Τα πολύ ωραία πρωινά, τα πολύ ωραία βράδια, τις στιγμές που περνάνε και δεν ξαναγυρνάνε και φροντίστε όλοι που είστε εδώ πέρα να τις απολαμβάνετε και εγώ να σας καμαρώνω με υπερηφάνεια που ήμουν μαζί σας, από την τηλεόραση όλους σας. Να σας βλέπω δυνατούς, να κερδίζετε, να αντέχετε, να προχωράτε, να μην υπάρχει περίπτωση να μην πάτε μέχρι το τέλος και οι πέντε», είπε αποχωρώντας ο Σώζων Παλαίστρος Χάρος.