O ΑΝΤ1 ανακοινώνει ότι ο Τζώρτζης Ποφάντης αναλαμβάνει καθήκοντα Γενικού Διευθυντή Προγράμματος του σταθμού.

O Τζώρτζης Ποφάντης είναι στέλεχος με εξαιρετικά μεγάλη εμπειρία και σημαντική προϋπηρεσία στην αγορά των media στις H.Π.Α. και την Ελλάδα.  Στον ΑΝΤ1 επέστρεψε τον Ιανουάριο του 2017 αναλαμβάνοντας καθήκοντα COO Digital Asset του Ομίλου ANTENNA.

Από την θέση του Γενικού Διευθυντή Προγράμματος με την τεχνογνωσία και την πολυετή εμπειρία του είναι βέβαιο ότι θα συμβάλει ουσιαστικά στην περαιτέρω ανάπτυξη του τηλεοπτικού περιεχομένου του σταθμού σε όλες τις πλατφόρμες του Ομίλου, όπως και την ανάπτυξη διεθνών συμπαραγωγών.

Βέβαια να σημειώσουμε πως ο Τζώρτζης Ποφάντης είναι ο άνθρωπος που αντικατέστησε και την προηγούμενη φορά τον Τζώνη Καλημέρη – μέχρι την είσοδο του Γιάννη Λάτσιου. Με την ανακοίνωση του ΑΝΤ1 δεν γίνεται αντιληπτό αν ο Τζώρτζης Ποφάντης θα αναλάβει τη θέση μόνιμα ή αν από τη νέα σεζόν θα έχουμε μεταγραφές.

Τέλος, να αναφέρουμε πως το ρεπορτάζ και οι φήμες που ήθελαν τη Ζήνα Κουτσελίνη να είναι υποψήφια για τη θέση του Γιάννη Λάτσιου έχουν καταλήξει σε ναυάγιο. Η πλευρά της Ζήνας Κουτσελίνη, βέβαια, δεν έχει αποκλείσει το ενδεχόμενο της μεταγραφής και στα πηγαδάκια του Star συζητιέται ακόμα. Η πλευρά του ΑΝΤ1 όμως είναι κάθετη και ισχυρίζεται πως ουδέποτε υπήρξε ενδεχόμενο να ενταχθεί στο δυναμικό του ως στέλεχος του καναλιού αλλά ούτε με δική της εκπομπή. «Δεν γνωρίζει ο ΑΝΤ1 από που ξεκίνησαν αυτές οι διαρροές τις τελευταίες ημέρες αλλα ξεπερνούν τα σενάρια φαντασίας», λέει έγκυρη πηγή του καναλιού.