
Γενέθλια στο Palawan για τον Γρηγόρη Αρναούτογλου: Η φωτογραφία και το μήνυμα του παρουσιαστή!
Γενέθλια έχει σήμερα ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, ο οποίος θα τα περάσει στις Φιλιππίνες, καθώς πραγματοποιούνται τα τελευταία γυρίσματα του Nomads.
Παρόλα αυτά, από νωρίς το πρωί δέχτηκε πολλές ευχές στα social media και ένιωσε την ανάγκη να τους ευχαριστήσει, στέλνοντας το δικό του μήνυμα. Μέσω μιας φωτογραφίας που δημοσίευσε στο Instagram, αποκάλυψε την ηλικία του και έγραψε ένα πολύ όμορφο μήνυμα για τη ζωή του.
Συγκεκριμένα, έγραψε: «44 χρονών σήμερα… σαν όνειρο μου φαίνεται… Πότε πέρασαν 44 χρόνια… προσπαθώ να κάνω ένα “ταξίδι” στον χρόνο για να θυμηθώ τα όμορφα,τα δύσκολα τα δίκαια και τα άδικα… και πολύ γρήγορα καταλαβαίνω ότι μια τέτοια μέρα πρέπει να κλείσω τα μάτια μου και όταν τ´ανοίξω να έχω απλώς κρατήσει αυτά που με έκαναν να βρω την αλήθεια μου και αυτά που μου έδειξαν τα λάθη μου… στο επόμενο κλείσιμο και άνοιγμα των ματιών μου πρέπει να καταλάβω ότι σήμερα είναι η πρώτη μέρα της υπόλοιπης ζωής μου… και να χαμογελάσω.. .ευχαριστώ πάρα πολύ για τις ευχές σας και ευχαριστώ όλους αυτούς που με κάνουν κάθε μέρα καλύτερο άνθρωπο… αν και έχω ακόμα πολύ δουλειά».
Δείτε την φωτογραφία:
44 χρονών σήμερα…σάν όνειρο μου φαίνεται…πότε πέρασαν 44 χρόνια… προσπαθώ να κάνω ενα “ταξίδι” στον χρόνο για να θυμηθώ τα όμορφα,τα δύσκολα τα δίκαια και τα άδικα… και πολύ γρήγορα καταλαβαίνω ότι μια τέτοια μέρα πρέπει να κλείσω τα μάτια μου και όταν τ´ανοίξω να εχω απλώς κρατήσει αυτά που με έκαναν να βρώ την αλήθεια μου και αυτά που μου εδειξαν τά λάθη μου… στο επόμενο κλείσιμο και άνοιγμα των ματιών μου πρέπει να καταλάβω οτι σήμερα ειναι η πρώτη μέρα της υπόλοιπης ζωης μου… και να χαμογελασω…ευχαριστώ πάρα πολύ για τις ευχές σας και ευχαριστώ ολους αυτούς που με κάνουν κάθε μέρα καλύτερο άνθρωπο… αν και έχω ακόμα πολυ δουλειά!!!!