
Η Δέσποινα Βανδή αποκαλύπτει τι μαγείρεψε για το Σάββατο και την αντίδραση του γιου της!
Η δεύτερη μεγάλη αγάπη της Δέσποινας Βανδή μετά το τραγούδι, αναμφίβολα είναι η μαγειρική. Η τραγουδίστρια λατρεύει να βρίσκεται στην κουζίνα και να δημιουργεί.
Μάλιστα, δεν είναι λίγες οι φορές που αποκαλύπτει τις συνταγές της μέσω των social media και δίνει τα δικά της tips. Το μεσημέρι του Σαββάτου, η Δέσποινα αποφάσισε να δοκιμάσει μια νέα συνταγή, καθώς βαρέθηκε να κάνει τα ίδια.
Έτσι, αποκάλυψε μέσω Instagram το φαγητό που έφτιαξε για πρώτη φορά, αλλά και την αντίδραση του γιου της Γιώργου: «Ξεκίνησα για κοτόπουλο με πατάτες λεμονάτο στο φούρνο αλλά επειδή βαρέθηκα να κάνω συνέχεια τα ίδια αποφάσισα να μεγαλούργησω!?? Βάζω λοιπόν αρακά κόβω 2 πράσα κρεμμύδι άνηθο βάζω κρασί λευκό και τα ψήνω για 1h 30m!Ο γιος μου έφαγε μόνο το κοτόπουλο με τις πατάτες αλλά εγώ το υπόλοιπο!???Με τα παιδιά καταλήγουμε όλο στα ίδια και στα ίδια!Ε που και που είναι ωραίο να ξεσπαθωνουμε κι εμείς».
Αν κρίνουμε από το οπτικό αποτέλεσμα, μάλλον δικαίως πήρε το ρίσκο να δοκιμάσει κάτι καινούριο!
Η ανάρτηση της τραγουδίστριας:
Ξεκίνησα για κοτόπουλο με πατάτες λεμονάτο στο φούρνο αλλά επειδή βαρέθηκα να κάνω συνέχεια τα ίδια αποφάσισα να μεγαλούργησω!?? Βάζω λοιπόν αρακά κόβω 2 πράσα κρεμμύδι άνηθο βάζω κρασί λευκό και τα ψήνω για 1h 30m! Ο γιος μου έφαγε μόνο το κοτόπουλο με τις πατάτες αλλά εγώ το υπόλοιπο!???Με τα παιδιά καταλήγουμε όλο στα ίδια και στα ίδια!Ε που και που είναι ωραίο να ξεσπαθωνουμε κι εμείς!!????? #food #family