
Σε ποιους κλάδους γίνονται προσλήψεις στην Ελλάδα
Οι Συνολικές Προοπτικές Απασχόλησης διαμορφώνονται στο +13%, αποδυναμωμένες κατά 2 ποσοστιαίες μονάδες σε σύγκριση με το προηγούμενο τρίμηνο, αλλά βελτιωμένες κατά 5 ποσοστιαίες μονάδες σε σχέση με το αντίστοιχο τρίμηνο του προηγούμενου έτους:
· Οι Έλληνες εργοδότες καταγράφουν μέτριες προθέσεις προσλήψεων για το χρονικό διάστημα Ιανουάριος – Μάρτιος 2018. Με το 16% των εργοδοτών να προβλέπει αύξηση του αριθμού των απασχολούμενων, το 9% αναμένει μείωση και το 72% δεν αναμένει κάποια αλλαγή.
· Οι ισχυρότερες αγορές εργασίας αναμένονται σε τρεις τομείς, με Συνολικές Προοπτικές Απασχόλησης της τάξης του +21% στον τομέα των Μεταφορών & Επικοινωνιών, +17% στον τομέα του Ηλεκτρισμού, Φυσικού Αερίου και Ύδρευσης και +13% για τον τομέα της Γεωργίας.
· Οι πιο αποδυναμωμένες Προοπτικές, της τάξης του +2%, καταγράφονται από τους εργοδότες του τομέα του Τουρισμού.
Διαβάστε τη συνέχεια στο Fortunegreece.com