Πυρκαγιά ξέσπασε στο εστιατόριο που έχει στην περιοχή Ετιλέρ της Κωνσταντινούπολης ο διεθνώς γνωστός σεφ Salt Bae (κατά κόσμον Nusret Gökçe), ο οποίος επινόησε έναν δικό του τρόπο να αλατίζει το κρέας και προκάλεσε φρενίτιδα στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης.
Η φωτιά ξέσπασε στο εστιατόριο Nusr-Et περίπου στις 10.00 το πρωί (τοπική ώρα) της Τετάρτης.

Πυροσβέστες έσπευσαν στο σημείο και κατάφεραν να σβήσουν την πυρκαγιά προτού εξαπλωθεί.

Ο Nusret Gökçe έκανε το διαδίκτυο να ασχολείται μαζί του για τις μαγειρικές του ικανότητες και συγκεκριμένα για τον τρόπο, με τον οποίο αλατίζει το κρέας. Αυτή του η ικανότητα του χάρισε το παρατσούκλι Salt Bae.

Δείτε τη συνέχεια στο News247.gr