
Γιατί κατηγορούν την Amazon οι Ευρωπαίοι πωλητές
του David Meyer
Κάποιοι τρίτοι πωλητές στη Γερμανία κατηγορούν την Amazon, τη γνωστή αμερικανική εταιρεία ηλεκτρονικού εμπορίου, ότι δεν τους αποδίδει τα χρήματα που δικαιούνται – και ανησυχούν για την επίδραση που το γεγονός αυτό μπορεί να έχει στην επιχειρηματική τους δραστηριότητα.
Σύμφωνα με δημοσιεύματα, το πρόβλημα αγγίζει και εμπόρους σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες.
Όπως αναφέρει η Ομοσπονδιακή Ένωση Διαδικτυακών Εμπόρων (BVOH), το πρόβλημα φαίνεται ότι προέκυψε την τελευταία εβδομάδα.
Όπως δήλωσε ο εμπορικός σύνδεσμος την περασμένη Τρίτη, ολοένα και περισσότερα μέλη του παραπονιούνται ότι δεν ήταν σε θέση να λάβουν τα χρήματά τους από την Amazon.
Ο γίγαντας του e-commerce υποτίθεται ότι πληρώνει τους τρίτους πωλητές εντός 14 ημερών, αλλά πολλοί έμποροι δεν έχουν μπορέσει να βγάλουν τα χρήματά τους από τους σχετικούς λογαριασμούς από τις 30 Οκτωβρίου, ανέφερε η BVOH.
Διαβάστε την συνέχεια στο fortunegreece.com