
Απίστευτη δήλωση Έλληνα ηθοποιού: «Είναι ψεύτης όποιος πει ότι δεν έχει την επιθυμία να χτυπήσει γυναίκα»
Με αφορμή την πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης, «Η αγάπη άργησε μια μέρα», που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης, ο Πέτρος Λαγούτης έδωσε το «παρών» και οι δηλώσεις του μπροστά στις κάμερες, προκάλεσαν αίσθηση.
Ο γνωστός ηθοποιός, μίλησε, μεταξύ άλλων, για το μήνυμα του θεατρικού έργου, ενάντια στην ενδοοικογενειακή βία αλλά και στην υποδούλωση των γυναικών.
Ωστόσο, ο Πέτρος, όταν ρωτήθηκε από τον δημοσιογράφο, εάν έχει ασκήσει βία στο αντίθετο φύλο, ο ίδιος δεν δίστασε, να παραδεχτεί, πως έχει φτάσει στο σημείο να χτυπήσει γυναίκα.
«Την κίνηση ότι κάποιος δεν έχει σηκώσει χέρι να χτυπήσει μια γυναίκα είναι ψεύτης. Και την επιθυμία μαζί. Αλλά εκεί προβάλει μπροστά την λογική του ον και πρέπει να σταματήσει τέτοιες πράξεις. Η συμβουλή του πατέρα μου ήταν να μην χτυπήσω γυναίκα, ούτε με λουλούδι. Το κρατάω αυτό» δήλωσε χαρακτηριστικά.
Δείτε το απόσπασμα: