
NOMADS: «Σφάχτηκαν» οι διάσημοι! Ο καβγάς με τον Μαυρίδη και η ειρωνεία του Πίντζη
«Άναψαν τα αίματα» στην παραλία του NOMADS, με τον Γιώργο Μαυρίδη και την Χριστίνα Κολέτσα να πρωταγωνιστούν στον πιο σκληρό καβγά που έχουμε δει μέχρι σήμερα στο Palawan και τον Μάνο Πίντζη, που ψηφίστηκε να αποχωρήσει από την ομάδα της Φωτιάς, να ειρωνεύεται τη στάση των πρώην συμπαικτών του.
Όλα άρχισαν όταν ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ρώτησε για την ψηφοφορία που έστειλε τον ηθοποιό στην ομάδα του Ωκεανού και ο tattoo artist αποκάλυψε πως είπε στην ομάδα του πως αν ψήφιζαν να πάει εκείνους στους αντιπάλους δεν θα στεναχωριόταν τόσο όσο κάποιος άλλος. «Βλέπω τον Μάνο να έχει τόσο στεναχωρηθεί σαν ένα παιδί πέντε χρονών που λέει “δεν με παίζουν οι φίλοι μου, με διώχνουν”», πρόσθεσε, προκαλώντας το ξέσπασμα της Χριστίνας.
«Το να είναι κάποιος συναισθηματικός και να στεναχωριέται για πράγματα δεν σημαίνει ότι είναι ανώριμος ή πέντε χρονών. Εγώ αυτό που εισέπραξα τη μέρα εκείνη ήταν ότι “αν φύγω εγώ παιδιά, για εσάς θα είναι αναίμακτο”. Του λέω γιατί λες ότι θα είναι αναίμακτο για εμάς; Θεωρείς ότι δεν έχουμε δεθεί μαζί σου όλο αυτόν τον καιρό; Εμένα αυτό με στεναχωρεί, βασικά με πληγώνει. Μην μιλάς για εμάς. Δεν είσαι ο πατέρας μας. Δεν έχω καταλάβει τι γίνεται. Έχω αρχίσει και ψυλλιάζομαι και στεναχωριέμαι γι’ αυτό ότι είναι κάποιου είδους στρατηγική», απάντησε σε έντονο ύφος η τραγουδίστρια.
Στην κόντρα πήρε θέση και η Αποστολία Ζώη, λέγοντας «μετά από πέντε εβδομάδες, που εγώ αυτή τη στιγμή αισθάνομαι ότι έχουμε έρθει κοντά, γυρνάς και μου λες αυτό το πράγμα; Δηλαδή, που πρέπει να τοποθετήσω εγώ αυτόν τον άνθρωπο αυτή τη στιγμή μέσα στην καρδιά μου;».
«Φοβερό σόου, μπράβο!», σχολίασε σκωπτικά ο Μάνος και χειροκρότησε τους πρώην συμπαίκτες του, τονίζοντας ότι για εκείνον προτεραιότητα ήταν και είναι η ομάδα και «πυροβολώντας» τον Γιώργο για τα φιλοζωικά του αισθήματα. «Έχω βαρεθεί την φιλοζωική έπαρση. Έχει κολλήσει το σενάριο στην ίδια ατάκα. Βαρέθηκα! Δεν πάει άλλο με αυτό το φιλοζωικό προφίλ», είπε, πυροδοτώντας νέο γύρο αντιπαράθεσης.
Η κουβέντα στράφηκε σ τα σκυλιά που ο Γιώργος τάιζε και είχε προκαλέσει την αντίδραση των συμπαικτών του σε προηγούμενα επεισόδια, με την Χριστίνα να περνά σε… δεύτερο γύρο επίθεσης κατά του tattoo artist και να του καταλογίζει ότι συμπεριφέρεται και δρα βάσει στρατηγικής, βγάζοντας στο κοινό ένα προφίλ που είναι διαφορετικό από την πραγματικότητα. «Άρα να σταματήσουμε το παιχνίδι να φύγουμε. Τι χτυπάμε;», ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο Γιώργος απαντώντας στα νέα «πυρά», ξεκαθαρίζοντας πως δεν τίθεται θέμα στρατηγικής.
Τερματίζοντας την τεταμένη συζήτηση, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ρώτησε αν θέλει κάποιος άλλος να πει κάτι, ενώ ανέφερε πως, όπως κάθε φορά, ο λόγος θα τους δοθεί και αύριο, στην αρένα, πριν αρχίσει η «μονομαχία» για την αποχώρηση.
Δείτε στο βίντεο τον καβγά: