Σε διευκρινήσεις για το βίντεο που δημοσίευσε στον λογαριασμό του στο Instagram  o Γιώργος Αγγελόπουλος και συγκέντρωσε χιλιάδες likes μέσα σε λίγες ώρες, προχώρησαν στελέχη του οίκου Dior.

Όπως σας έχουμε ενημερώσει, ο νικητής του Survivor «ανέβασε» ένα ασπρόμαυρο βίντεο συμμετέχοντας στην αλυσίδα αγάπης με σκοπό τη  συγκέντρωση χρημάτων προκειμένου να ενισχυθεί η προσπάθεια του WeMovement.

«Δεν υπάρχει οποιαδήποτε συνεργασία με τα Dior Parfums και γενικότερα με τον οίκο Dior. Ο κ. Αγγελόπουλος  όπως και εκατοντάδες χιλιάδες άλλοι σε όλο τον κόσμο συμμετέχουν στην αλυσίδα αγάπης η οποία είναι ανοικτή σε όλους και τα έσοδα της οποίας στηρίζουν το έργο του φιλανθρωπικού οργανισμού WeMovement», ανέφεραν, σύμφωνα με το iefimerida, στελέχη του γνωστού οίκου, καθώς πολλά άρθρα στο Διαδίκτυο έκαναν λόγο για συνεργασία του Σκιαθίτη με τον Dior.

Σημειώνουμε πως ο Ντάνος είναι ένας από τους διάσημους που συμμετείχαν στην αλυσίδα αγάπης, ποστάροντας ένα βίντεο, με σκοπό τη συγκέντρωση χρημάτων για την καμπάνια του Dior, με επικεφαλής την Natalie Portman, για τα ίσα δικαιώματα όλων των γυναικών ανά τον κόσμο.