Τους χαρακτήρες της κωμικής σειράς «10 Μικροί Μήτσοι» στη σύγχρονη εποχή “ζωντάνεψε” ο Λάκης Λαζόπουλος το βράδυ της Τρίτης, καλεσμένος στην πρεμιέρα της εκπομπής Late Night με τον Γιώργο Λιάγκα.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, ο ηθοποιός αναφέρθηκε στην πολιτική κατάσταση της χώρας και την αποχώρησή του από τον Alpha, ενώ δεν έλειψαν οι αναφορές στην επιτυχημένη σειρά του 1990.

«Πως θα ήταν ο Τζίμης; Ο Τζίμης ήταν πάντα συντηριτικός. Θα ήταν Κυριάκος Μητσοτάκης. Περνάει εσωτερικά προβλήματα. Θα ήταν καθηγητής φλώρων και αυτό θα είχε ενδιαφέρον. Θα είχε υπαρξιακό πρόβλημα και νομίζω θα είχε φοβερή κατάθλιψη. Θα έβγαζε και selfie. Θα ήταν μια καινούργια εποχή. Θα ήθελα να δω τους ήρωες αυτούς και να προσθέσω καινούργιους», ανέφερε χαρακτηριστικά και συμπλήρωσε: «η μάνα είναι συντηριτική και εκείνη. Θα συμπαθούσε λίγο τον Αλέξη Τσίπρα αλλά όχι αυτά που κάνει. Θα είχε την στεναχώρια της. Θα την απασχολούσε γιατί εκείνος χαμογελάει και εμείς όχι. Θα ήταν αυτή η κατάσταση».

Παράλληλα περιέγραψε και τους υπόλοιπους χαρακτήρες της σειράς. «Η πλούσια θα έλεγε πως δεν μπορεί τον αγράμματο. Ούτε τον Πολάκη, που βγαίνει και μόνο που δεν ουρλιάζει. Εάν ήξερα πως θα έβγαινε ο Σύριζα. Ο αστυνομικός θα ήταν πάντα σούζα στην εξουσία, αφού δεν αλλάζει η αστυνομία και δεν θα τον άλλαζα» συμπλήρωσε ο γνωστός παρουσιαστής.

Δείτε το απόσπασμα: