Πρόταση έκαναν στον Γιώργο Αγγελόπουλο να συμμετέχει σε Survivor του εξωτερικού. Συγκεκριμένα, το Αμερικάνικο Survivor ζήτησε από τον δημοφιλή νικητή του ελληνικού παιχνιδιού επιβίωσης να ταξιδέψει ως τον Αμαζόνιο και να ζήσει την απόλυτη εμπειρία δράσης.

Για να συμβεί όμως αυτό εκτός από την έγκριση του Ντάνου χρειάζεται αν δώσει τη συγκατάθεσή του ο παραγωγός του project, Ατζούν Ιλιτζαλί αλλά και να γνωρίζει ο Γιώργος καλά αγγλικά αφού το παιχνίδι γυρίζεται στα αγγλικά. Σύμφωνα με το Λοιπόν, υπάρχουν όλες οι προϋποθέσεις για να ταξιδέψει στην Αμερική ο νικητής του Survivor και να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στο στίβο μάχης.

Σήμερα το μεσημέρι, αναπαρήγαγαν το θέμα στην εκπομπή «Εδώ» με τον Κωνσταντίνο Βασάλο να λέει τη δική του άποψη. Τότε, ο Γιώργος Αγγελόπουλος έκανε τηλεφωνική παρέμβαση στην εκπομπή και ξεκαθάρισε τα πράγματα.

Του έγινε όντως πρόταση από το Αμερικανικό Survivor; Θα πει το μεγάλο «ναι» ή θα τον δούμε σε κάποιο άλλο τηλεοπτικό project στην Ελλάδα;

Δείτε το βίντεο