Αίσθηση, σχόλια και αντιδράσεις μεταξύ των τηλεθεατών του NOMADS έχει πυροδοτήσει η κατάσταση στην ομάδα των celebrities, όπου όλοι φαίνεται πως βάλουν κατά του Γιώργου Μαυρίδη. Μάλιστα, κατά την διάρκεια του Πρω1νό την Πέμπτη, έγινε μία «ακτινογραφία» της «κλίκας» που έχει στο στόχαστρό της τον tattoo artist.

NOMADS: Ο Μαυρίδης «καρφώνει» τους συμπαίκτες του για τα προβλήματα συμβίωσης

Στην κορυφή της «κλίκας» δεν είναι ένα άτομο, αλλά δύο: ο λόγος για τον Δημήτρη Αλεξάνδρου και την Αποστολία Ζώη, οι οποίοι σχεδόν σε κάθε επεισόδιο εμφανίζονται να έχουν έντονους διαλόγους με τον Γιώργο.

NOMADS: Το «καρφί» του Αλεξάνδρου στον Μαυρίδη

Πιστοί ακόλουθοι των δύο αρχηγών είναι ο Μάνος Πίντζης και η Χριστίνα Κολέτσα, ενώ υπάρχουν και οι ουρές, ο Νίκος Αναδιώτης και η Μαντώ Γαστεράτου, οι οποίοι δεν έχουν ενεργό ρόλο στην «μάχη» με τον συμπαίκτη τους.

Δείτε στο βίντεο όσα ειπώθηκαν: