Από τον Ηλία Γρηγορόπουλο,

Η μεγάλη περιπέτεια του NOMADS για τους 21 παίκτες ξεκινά επισήμως τη Δευτέρα 2 Οκτωβρίου, στις 21:00, στον ΑΝΤ1. Αποχαιρετώντας τα αγαπημένα τους πρόσωπα, χαμογελαστοί και έτοιμοι να δώσουν την «μάχη» για την επιβίωση στις Φιλιππίνες, οι Νομάδες αναχώρησαν από την Ελλάδα το βράδυ της Τρίτης.

Πριν λίγα λεπτά ανέβηκε στον επίσημο λογαριασμό του NOMADS στο Instagram ένα βίντεο μέσα από το αεροπλάνο με τους παίκτες να λένε «Goodbye» και να φαίνεται το καλό κλίμα που έχουν και οι τρεις ομάδες μεταξύ τους λίγο πριν φτάσουν στο Palawan και… χωριστούν.

NOMADS: Αυτοί είναι οι 7 «πολίτες του κόσμου» που θα ανταγωνιστούν τους 14 «διάσημους»

Στο βίντεο, συγκεκριμένα, βλέπαμε τον Κωνσταντίνο Οροκλό, τον Λευτέρη Παρασκευά και την Νατάσσα Καλογρίδη από την όμαδα της Ζούγκλας και τον Δημήτρη Αλεξάνδρου, τον Νίκο Αναδιώτη και την Αποστολία Ζώη από την ομάδα της Φωτιάς.

Όμως λίγα λεπτά αργότερα, η δημοσίευση διαγράφτηκε – λογικά από από την παραγωγή του reality επιβίωσης – μη θέλοντας μάλλον να δώσουν κανένα στοιχείο πριν τη μεγάλη πρεμιέρα.

Αμέσως μετά αντικαταστάθηκε με ένα βίντεο – αντίστροφη μέτρηση – θυμίζοντάς μας πως το παιχνίδι επιβίωσης ξεκινάει σε 5 ημέρες.

Δείτε την δημοσίευση:

Η αντίστροφη μέτρηση έχει ξεκινήσει!! #NomadsGR #countdown #5daystogo ?????

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nomads Ant1 (@nomadsant1) στις

Παρόλα αυτά, ένας ανεπίσημος λογαριασμός του NOMADS πρόλαβε και κατέβασε το βίντεο και το αναδημοσίευσε στο λογαριασμό του. Αυτό είναι το βίντεο που ανέβηκε και… κατέβηκε σε χρόνο dt. Δείτε το

Goodbyeee ….. #NomadsGr ✈✈✈ @oroklos @apostoliazoi @natasa_kalogridi @lefteris.paraskevas @dimitris_alexandrou @nikos_anadiotis

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nomads Greece (@nomads_ant1) στις

Σε InstaStories, επίσης, οι υπεύθυνοι των social media ανέβασαν και τη θέα από ψηλά – μέσα από το αεροπλάνο – , γράφοντας: «Flying away.. #NomadsGR».