Στις 16 Σεπτεμβρίου η Ελένη Τσολάκη παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της, Παύλο Πετρουλάκη. Η παρουσιάστρια  και ο επιχειρηματίας ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου στο Island Βάρκιζας, παρουσία φίλων και συγγενών.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της βραδιάς το ζευγάρι δεν σταμάτησε να χορεύει και να εκφράζει με κάθε τρόπο την χαρά του. Μάλιστα, όσοι βρέθηκαν κοντά τους αυτή την ξεχωριστεί μέρα, τόνισαν το πόσο ευτυχισμένοι έδειχναν να είναι. Η Ελένη και ο Παύλος μίλησαν στις κάμερες μετά τον γάμο τους, καθώς δημοσιογράφοι ήταν ώρες έξω από τον χώρο της δεξίωσης, έτσι ώστε να καταφέρουν να αποσπάσουν μια δήλωση τους.

Έτσι, το ερωτευμένο ζευγάρι ένιωσε την ανάγκη να πάει κοντά τους και να τους ευχαριστήσει που ήταν εκεί. Μιλώντας λοιπόν στους δημοσιογράφους, η παρουσιάστρια τόνισε πως δεν πρόκειται να κάνουν ταξίδι του μέλιτος, καθώς προετοιμάζεται πυρετωδώς για την πρεμιέρα του SLAM για τις 02 Οκτωβρίου.

Ωστόσο, φαίνεται πως για το Σαββατοκύριακο κατάφεραν να ξεκλέψουν λίγο χρόνο και να ταξιδέψουν στη Μύκονο. Η Ελένη και ο Παύλος βρίσκονται στο νησί των Ανέμων, όπου περνούν όμορφες και χαλαρές στιγμές. Η αποκάλυψη για το ταξίδι τους έγινε από τον Chris Delilabros, ο οποίος συνάντησε το ζευγάρι σε γνωστό μαγαζί, φωτογραφήθηκε μαζί τους και ανήρτησε την εικόνα στο Instagram. 

Δείτε την φωτογραφία:

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Chris Delilabros (@deli22) στις