Aποσύρεται το πλοίο που αντλούσε καύσιμα από το Αγία Ζώνη ΙΙ


Ένα άλλο  δεξαμενόπλοιο θα συνεχίσει την απάντληση   των καυσίμων από το βυθισμένο πλοίο «Αγία Ζώνη ΙΙ» νότια της Αταλάντης στον Σαρωνικό, καθώς αύριο Τρίτη λήγουν τα πιστοποιητικά αξιοπλοΐας για το δεξαμενόπλοιο που επιχειρούσε μέχρι σήμερα στην περιοχή, τα οποία είχαν λάβει παράταση δύο μηνών.

Σημειώνεται ότι στην παρούσα φάση τα πιστοποιητικά αυτά δεν μπορούν να παραταθούν περαιτέρω προσωρινά για το εν λόγω δεξαμενόπλοιο, καθώς μετά το ναυάγιο του «Αγία Ζώνη ΙΙ» με εντολή του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα ανακλήθηκαν όλες οι παρατάσεις.

Σημειώνεται ότι το δεξαμενόπλοιο που επιχειρούσε έως τώρα είχε παραλάβει από τις δεξαμενές Νο2, Νο1 και Νο4 του «Αγία Ζώνη ΙΙ» περισσότερους από 1.000 τόνους μαζούτ.

πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!