
Νέο τροχαίο δυστύχημα στην Κρήτη: Ενας άνδρας νεκρός, πολύ σοβαρά μια γυναίκα
Ένα τρομακτικό τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε πριν το μεσημερι του Σαββατου στο δρόμο του Λασιθίου και συγκεκριμένα, στην διαδρομή Σίσες προς Μιλητό.
Πιο συγκεκριμένα, ένα αυτοκίνητο αγροτικό συγκρούστηκε κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, με μια διερχόμενη γουρούνα.
Στην γουρούνα επέβαιναν δυο τουρίστες ένα άνδρας και μια γυναίκα. Ο άνδρας φέρεται να βρήκε ακαριαίο θάνατο και η τουρίστρια είναι σε σοβαρή κατάσταση.
Πληροφορίες του Flashnews.gr, αναφέρουν ότι η γυναίκα εκσφενδονίστηκε και καρφώθηκε στον πίσω άξονα του ΙΧ αυτοκινήτου με αποτέλεσμα να τραυματιστεί πολύ σοβαρά.
Οι διασώστες του ΕΚΑΒ υπερέβαλαν τον εαυτό τους, καθώς για να απεγκλωβίσουν την άτυχη τουρίστρια μπήκαν κάτω από το όχημα το και το σήκωσαν με γρύλο και έπειτα την ανέσυραν.
Αυτή την ώρα η γυναικα μεταφέρεται σε νοσοκομείο του Ηρακλείου με κινητή μονάδα του ΕΚΑΒ στην οποία βρίσκεται γιατρός ενώ ο οδηγός του αγροτικού φέρεται να τραυματίστηκε ελαφρά και μεταφέρεται εξίσου στο Ηράκλειο.
Τα αίτια διερευνά το αρμόδιο ανακριτικό της τροχαίας.
Δειτε εικονες απο τον τοπο του δυστυχηματος


flashnews