
Η Ειρήνη κοιμόταν, μόλις σηκώθηκε τη βούτηξε. Νέες αποκαλύψεις για την τραγωδία στην Πετρούπολη
Η άτυχη 18χρονη δίνει σκληρή μάχη για να κρατηθεί στη ζωή . Το κορίτσι κόντεψε να βρει τραγικό θανατο από τα χέρια του ίδιου της του πατέρα.
Όλα ξεκίνησαν στο διαμέρισμα στην Πετρούπολη, όταν ο πατέρας προκάλεσε τραύματα από μαχαίρι στην κόρη και έπειτα έβαλε φωτιά στο διαμέρισμα.
Το προηγούμενο βράδυ είχαν λογομαχήσει πατέρας και κόρη. Ταο μήνυμα στην μητέρα της που ζει μόνιμα στην κέρκυρα με τον μικρό αδελφό και της έλεγε να μην επιστρέψει φαίνεται ότι προκάλεσε οργή στον πατέρα.
Άνθρωποι από το στενό οικογενειακό περιβάλλον του κοριτσιού καταγγέλλουν πως ο 55χρονος πατέρας αποπειράθηκε να το σκοτώσει, ενώ το ίδιο κοιμόταν.
«Δεν πρόλαβε, ήταν στον ύπνο το παιδί. Κοιμόταν. Το αντιλήφθηκε το παιδί… Και μόλις σηκώθηκε τη βούτηξε. Δεν πρόλαβε. Απλώς πρόλαβε να φωνάξει. Η Ειρήνη παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση. Αυτό είναι το σημαντικότερο», δήλωσε συγγενής της 18χρονης στον Alpha.
Όπως καταγγέλλουν, ο 55χρονος είχε σχεδιάσει το κακό που θα έκανε. Είχε κλειδώσει τις πόρτες και είχε κρύψει τα τηλεκοντρόλ που ανοίγουν τα ρολά ασφαλείας στα παράθυρα προκειμένου να πνίξουν το κορίτσι οι καπνοί από τη φωτιά.
«Τα πάντα είχε κλειδώσει. Είχε πάρει και τα τηλεκοντρόλ από τα παράθυρα για να μην μπορεί το παιδί να φύγει. […] Του άρεσε πάντα να το παίζει αφεντικό. Ο πιτσιρικάς είχε αδυναμία στον μπαμπά», ανέφερε επίσης συγγενικό πρόσωπο της οικογένειας.