Ο Γιώργος Αγγελόπουλος και ο Κώστας Αναγνωστόπουλος ήταν κατά κοινή ομολογία από τους κορυφαίους και πιο ανταγωνιστικούς παίκτες του Survivor. Οι μάχες τους ήταν απλά επικές και όλοι θυμούνται τις δραματικές στιγμές κατά τη διάρκεια των αγωνισμάτων.

Οι δύο τους βρέθηκαν πρόσφατα στην Κουρούτα, όπου θα ξεκινήσει το Survival Secrets. Χωρίς να έχει γίνει κάτι περισσότερο γνωστό τους βλέπουμε σε δύο βιντεάκια μέσα από το προφίλ του «Μισθοφόρου» να τρέχουν στον στίβο μάχης που έχει στηθεί για μία ακόμη αναμέτρηση.

Τι κι αν έχουν περάσει 56 ημέρες από το τέλος του παιχνιδιού; Και οι δύο φαίνεται να το «έχουν» ακόμη! Eικάζουμε δε πως τα συγκεκριμένα βίντεο αποτελούν μέρος γυρισμάτων για το κανάλι του Κώστα στο Youtube.

Δείτε τις αναρτήσεις στο προσωπικό του προφίλ.

Εμείς για μια βουτιά ξεκινήσαμε.. Αλλά η πρόκληση για μια ακόμη “μονομαχία” ήταν μεγάλη.. εεε @danos_ga ??

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kostas Anagnostopoulos (@kost4s) στις

56η μέρα εκτός survivor… ένα αγώνισμα με τον αιώνιο αντίπαλο @danos_ga !!!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kostas Anagnostopoulos (@kost4s) στις