Από τη Βένια Καραγιάννη,

«Μου συμβαίνει να κάνω πρεμιέρα και το ίδιο βράδυ να μπαίνω στο κομπιούτερ και να ψάχνω να βρω τι θα κάνω την επόμενη σαιζόν» μου λέει ο Μάρκος Σεφερλής, κάτι που άλλωστε αποδεικνύει ότι δεν είναι σε καμία περίπτωση τυχαίo πως κουβαλάει στις πλάτες του ένα σερί επιτυχιών.

Μετά από αρκετές σαιζόν παίζετε πάλι μαζί με την Έλενα. Τόσο το χειμώνα όσο και τώρα το καλοκαίρι. Σου είχε λείψει;

Δεν λείπει μόνο σε εμένα, λείπει και στον κόσμο, τους αρέσει η σχέση που έχουμε πάνω στη σκηνή και οποιοδήποτε αστείο λειτουργεί αλλιώς από ότι σε μια άλλη ηθοποιό.

Πως την έπεισες να δουλέψετε πάλι μαζί;

Ο Χάρης προέχει στη ζωή μας κι εγώ κάνω πίσω  όταν μου λέει ότι δεν θα δουλέψει λόγω του παιδιού. Όμως το χειμώνα ήταν πολύ απαιτητική η παράσταση και ο γυναικείος πρωταγωνιστικός ρόλος, έτσι την παρακάλεσα να με βοηθήσει. Της είπα ότι αν παίξει εκείνη θα ανεβάσουμε το έργο πολύ πιο γρήγορα – άσε που είμαι και ντροπαλός όταν είναι να κάνω μια ερωτική σκηνή – μη με βλέπεις πάνω στη σκηνή που απλώνω χέρι, βρίσκω ευκαιρία και το κάνω. Το καλοκαίρι της είπα: «ωραία δεν πέρασες το χειμώνα; δεν έρχεσαι και το καλοκαίρι;» Ήξερα ότι και αυτή παράσταση είναι απαιτητική και τη χρειαζόμουν δίπλα μου.

Δεν είναι φθορά τα προβλήματα της δουλειάς να μεταφέρονται και σπίτι;

Καλά δεν γίνεται και τίποτα τεράστιο ούτε μεταφέρουμε τα προβλήματα σπίτι μας. Ο καθένας μας εδώ έχει το καμαρίνι του, έχουμε ξεκαθαρίσει τους ρόλους. Ξέρει ότι εδώ είναι μια ηθοποιός όπως όλοι και η μεταχείριση από εμένα είναι η ίδια όπως και με όλους τους ηθοποιούς.  Η Έλενα είναι η μαμά του λόχου. Φέρνει κάθε μέρα γλυκά, αλμυρά να κεράσει τον κόσμο, είναι ανοιχτόκαρδη, απλόχερη αρεστή και ευπρόσδεκτη από όλους.

Διαβάστε όλη τη συνέντευξη στο People, που κυκλοφορεί αυτή την Κυριακή, μαζί με το Πρώτο Θέμα.