
Το Vanity Fair «αδειάζει» την Angelina Jolie με ηχογραφημένα αποσπάσματα της συνέντευξή της για τα παιδιά
Τις προηγούμενες ημέρες κυκλοφόρησε η συνέντευξη της Angelina Jolie στο Vanity Fair. H ηθοποιός μίλησε για πρώτη φορά για την σχέση της με τον Brad Pitt σήμερα, το διαζύγιο και ένα… πείραμα που εξόργισε αρκετό κόσμο.
Αναφερόμαστε στο πείραμα που έγινε στα παιδιά που πήραν μέρος στην νέα της ταινία, First They Killed My Father, με θέμα τη γενοκτονία στη Καμπότζη.
Σύμφωνα με δημοσίευμα του Vanity Fair, στο κάστινγκ τοποθετούσαν χρήματα μπροστά σε παιδιά από ορφανοτροφεία, σχολεία των φτωχογειτονιών και τσίρκο και τους ρωτούσαν τι χρειάζονταν, ενώ στη συνέχεια τα έπαιρναν πίσω για να προκαλέσουν αντίδραση. Μάλιστα, το κορίτσι που πήρε τον ρόλο, η Srey Moch Sareum, ήταν πολύ συναισθηματική κατά τη διάρκεια του κάστινγκ, λέγοντας ότι η οικογένειά της χρειάζονταν τα χρήματα για να κηδεύσει τον παππού της.
Ωστόσο, μετά τις αντιδράσεις ο δικηγόρος της 42χρονης ηθοποιού κατηγόρησε τη δημοσιογράφο που πήρε τη συνέντευξη, Evgenia Peretz ότι έκανε λάθος. Μάλιστα, ζήτησε από το περιοδικό να αφαιρέσει το σχετικό απόσπασμα που αναφέρεται στην οντισιόν από την ψηφιακή έκδοση. Τέλος, η δημοσιογράφος θα έπρεπε να ζητήσει συγγνώμη και να δημοσιεύσει μία δήλωση με την αλήθεια.
Το περιοδικό αποφάσισε να στηρίξει την δημοσιογράφο του και δημοσίευσε ένα απόσπασμα από την ηχογραφημένη συνομιλία της συνέντευξης. Σε αυτό, η Angelina λέει ότι δεν ήταν παρούσα στις οντισιόν, αλλά οι υπεύθυνοι του casting είπαν στα παιδιά ότι «έρχεται μία κάμερα και θέλουμε να παίξουμε ένα παιχνίδι μαζί σας. Και το παιχνίδι για τον ρόλο ήταν: “Θα βάλουμε κάποια χρήματα στο τραπέζι. Σκεφτείτε ένα λόγο για τον οποίο χρειάζεστε αυτά τα χρήματα. Κάποιες φορές ήταν χρήματα, κάποιες φορές ένα μπισκότο (γέλια). Και τώρα πάρτε το. Και τότε τους πιάναμε».
Μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει απάντηση από την πλευρά της ηθοποιού για τις ηχογραφήσεις.