Τα γυρίσματα του Survivor μέχρι και τον ημιτελικό, έχουν γυριστεί. Απομένει μόνο ο τελικός ο οποίος θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα. Ο Σάκης Τανιμανίδης και τα άτομα της παραγωγής επέστρεψαν στην Ελλάδα. Ωστόσο, οι έξι παίκτες που «βρίσκονται» -τηλεοπτικά- ακόμη στο παιχνίδι που είναι, αφού έχουν αποχωρήσει από αυτό;

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Κωνσταντίνου Μουσούρη στην εφημερίδα Spirto, ο Τούρκος παραγωγός Acun Ilicali, επέλεξε να «κρύψει» τους παίκτες σε ένα δικό του μέρος. Συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται Μαχητές και Διάσημοι θα φιλοξενηθούν για μια εβδομάδα στην βίλα του απέναντι από την Χίο.

Μόλις προβληθούν τα επεισόδια μέχρι και πριν τον ημιτελικό οι δύο παίκτες που δεν θα βρεθούν σε αυτόν θα επιστρέψουν στην Ελλάδα. Οι υπόλοιποι τέσσερις θα φτάσουν στην χώρα μας μια ημέρα πριν τον ημιτελικό.