Εκπλήξεις έκρυβε το πρώτο συμβούλιο του νησιού στο Survivor μετά την μετατροπή του παιχνιδιού σε ατομικό, καθώς τα μέλη των Μαχητών φάνηκε πως ήθελαν να βγάλουν «στη σέντρα» έναν εκ των Διάσημων, ενώ ρυθμιστές του αποτελέσματος αποδείχθηκαν ο Κωνσταντίνος Βασάλος και ο Μάριος Ιωαννίδης που κέρδισαν την ατομική ασυλία.

Με βάση τους νέους κανόνες που τέθηκαν σε ισχύ, από την ψηφοφορία μεταξύ όλων των παικτών προκύπτει ένας υποψήφιους, ενώ οι δύο νικητές της ατομικής ασυλίας «δείχνουν» από έναν προτεινόμενο ο καθένας.

Κι άλλη ανατροπή στο Survivor: Ο νέος κανόνας που ανακοίνωσε ο Σάκης Τανιμανίδης

Από την κάλπη προέκυψε ισοψηφία, οπότε βγήκαν δύο προτεινόμενοι, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Γιάννης Σπαλιάρας. Οι άλλοι δύο υποψήφιοι ήταν ο Γιώργος Αγγελόπουλος και η Σάρα Εσκενάζη, που προτάθηκαν από τον Κωνσταντίνο και τον Μάριο, αντίστοιχα.

Όπως ανέφεραν και τα spoilers, από τον Άγιο Δομίνικο αποχώρησε η Σάρα, καθώς ήταν χαμηλότερα από τους υπόλοιπους προτεινόμενος στην  κατάταξη που διαμορφώθηκε από την 24ωρη ψηφοφορία.

Γιώργος Αγγελόπουλος: «Κάρφωσε» τους Μαχητές που τον θέλουν εκτός παιχνιδιού

«Χαμογελάω γιατί είναι ένα παιχνίδι, ένα παιχνίδι που το ευχαριστήθηκα. Θέλω να ζητήσω συγγνώμη αν έχω στεναχωρήσει κάποιον… Εύχομαι όλοι να χαμογελάνε, καλή επιτυχία σε όλα τα παιδιά», είπε, μεταξύ άλλων, η παίκτρια.