
Ανακαλύψτε τη νέα δροσιστική και πιπεράτη Amstel Radler!
Το καλοκαίρι απαιτεί μεγάλης δόσεις δροσιάς και πιπεράτης αίσθησης! Η Amstel έρχεται να μας εντυπωσιάσει με τη νέα της πρόταση, μία διπλά δροσιστική και πικάντικη έκπληξη: την Amstel Radler με Ginger & Lime με μόλις 2% αλκοόλ και 38 θερμίδες ανά 100ml.
Η νέα γεύση της Amstel Radler δροσίζει και αναζωογονεί φυσικά, ενώ η τζιντζερόλη που περιέχει χαρίζει τη χαρακτηριστική και πικάντικη γεύση που αμέσως αναγνωρίζουμε, η οποία σε συνδυασμό με το lime θα κάνει τη νέα Amstel Radler Ginger & Lime την απόλυτη πρόταση του καλοκαιριού. Απολαύστε τη ξεχωριστή, γαργαλιστική της γεύση μετά τη θάλασσα ή το γραφείο, μετά το γυμναστήριο ή ένα καθημερινό καλοκαιρινό απόγευμα όταν θα χρειάζεστε απλά κάτι να σας δροσίσει και να σας τονίσει.
Ανακάλυψε τη μοναδική spicy γεύση της παγωμένη, όπως οι αγαπημένοι μας πρωταγωνιστές, οι οποίοι σε ένα απόλυτα καλοκαιρινό σκηνικό, ανακαλύπτουν μαζί με τον παππού τη δροσιστική και spicy γεύση της Amstel Radler Ginger & Lime που τα… σπάεισι!