Survivor: «Η μητέρα του Ντάνου στεναχωριέται πολύ»


Ο Γιώργος Αγγελόπουλος ή αλλιώς Ντάνος ανήκει αδιαμφισβήτητα στους πιο δημοφιλείς παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης.
Μέχρι στιγμής γνωρίζουμε ελάχιστα για την ζωή του πριν από τη συμμετοχή του στο παιχνίδι, ωστόσο ο συνέταιρος του, Παναγιώτης Μυγδαλάκης μίλησε στην μεσημεριανή εκπομπή της Χριστίνας Λαμπίρη και τόνισε πως ο Γιώργος είναι ένα πολύ ευγενικό παιδί.
«Είναι ευγενικό παιδί. Έχει βέβαια και τον τσαμπουκά του, δεν μπορεί να του κουνηθεί κάποιος εύκολα. Είναι πολύ δοτικός. Σου περνάει την αίσθηση ότι θέλει να σε βοηθήσει. Βοηθάει όταν μπορεί. Πιστεύει στον Θεό, αλλά δεν πηγαίνει κάθε Κυριακή στην εκκλησία. Δεν πιστεύει στο κύκλωμα των παπάδων», ανέφερε ο ίδιος.
giorgos-aggelopoulos-survivor01Μιλώντας για το γεγονός πως είναι και πάλι υποψήφιος είπε: «Υπάρχει στρατηγική, αλλά δεν είχαν και κάποιον άλλον να διώξουν. Έχουν κάνει παρεΐτσα οι άλλοι. Έχουν κάνει μια ομάδα και ο Ντάνος ήταν η εύκολη ψήφος. Έτσι πιστεύω. Και βέβαια υπάρχει στρατηγική να διώξουν έναν καλό παίκτη».
aggelopoulos SurvivorΤέλος, αποκάλυψε πως ο Ντάνος είναι μόνος του, ενώ τόνισε πως η μητέρα του τον περμένει να γυρίσει. «Όταν έφυγε από τη Σκιάθο για το Survivor δεν είχε μόνιμη σχέση. Ήταν από κανάρα σε κανάρα. β και τον περιμένει να γυρίσει πίσω. Στην αρχή ήταν πολύ στεναχωρημένη που δεν έτρωγε. Τώρα αρχίζει και το συνηθίζει σιγά σιγά».

The post Survivor: «Η μητέρα του Ντάνου στεναχωριέται πολύ» appeared first on MediaFree.

πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!