Εκτός από τα  γυρίσματα του Survivor, ο Σάκης Τανιμανίδης απολαμβάνει και ρομαντικές στιγμές στον Άγιο Δομίνικο, καθώς στο πλευρό του έχει σπεύσει εδώ και λίγες ημέρες η αρραβωνιαστικιά του, Χριστίνα Μπόμπα.

Όταν οι επαγγελματικές υποχρεώσεις το επιτρέπουν, ο παρουσιαστής περνά χρόνο με την αγαπημένη του, η οποία φαίνεται πως απολαμβάνει την παραμονή της στον εξωτικό προορισμό.

Το απόγευμα της Δευτέρας, το ζευγάρι βρέθηκε στην παραλία και απόλαυσε τις βουτιές του, ενώ η Χριστίνα φωτογράφησε τον Σάκη στην αμμουδιά, με φόντο το απέραντο γαλάζιο.

«Η ζωή στην Καραϊβική συνεχίζεται… #SurvivorsWeAre #FollowyourDreams #SmileBig #CaribbeanLife (photo credits to @chrismpo)», έγραψε ο παρουσιαστής στο Instagram δημοσιεύοντας το ενσταντανέ που απαθανάτισε η σύντροφός του!

Η ζωη στην Καραιβικη συνεχιζεται… ??#SurvivorsWeAre #FollowyourDreams #SmileBig #CaribbeanLife (photo credits to @chrismpo)

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sakis Tanimanidis (@sakiswp) στις