Από τον Γιώργο Πράτανο,

Έχοντας μπροστά της έναν… Γολγοθά εμφανίσεων μέχρι τον ημιτελικό της Eurovision, η Demy μιλάει με ενθουσιασμό για την εντατική γυμναστική που κάνει το τελευταίο διάστημα και την έχει γεμίσει με αυτοπεποίθηση, ενώ δεν παραλείπει να πει αυτό που τη φοβίζει, σε αποκλειστική συνέντευξη που παραχώρησε στο People.

Σε ποια πράγματα εστιάζεις την προσοχή σου αυτό τον καιρό;

Συνεχίζω να εμφανίζομαι στο μιούζικαλ Mamma Mia!, όπου δίνω το 100% των δυνάμεών μου σε κάθε παράσταση. Ξεκινάμε τις πρόβες με τον Φωκά, ο οποίος δουλεύει παράλληλα και με τους χορευτές. Επίσης, έχουν αρχίσει οι πρόβες και με το δάσκαλο φωνητικής.

Σε ό,τι έχει να κάνει με τον εαυτό σου;

Έχω ξεκινήσει τη γυμναστική. Είναι κάτι που δεν έκανα ποτέ και ξαφνικά έχω πειθαρχήσει πολύ σε αυτό. Ξεκίνησα τους τελευταίους μήνες. Κάνω τρέξιμο, TRX και γιόγκα.

Σε κάνει να αισθάνεσαι πιο δυνατή κι εσωτερικά;

Ναι. Και εσωτερικά και εξωτερικά, το βλέπω και στο σώμα μου. Μου δίνει ενέργεια, θα με βοηθήσει στο χορό, στις αναπνοές.

Και τι σε φοβίζει;

Με φοβίζει που όλα κρίνονται στα τρία λεπτά. Είναι αυτά τα τρία λεπτά που μένουν για πάντα. Δεν φοβάμαι τόσο για την τελική θέση που θα πάρουμε, με απασχολεί η καλλιτεχνική αξία μιας εμφάνισης όπου θέλεις να δώσεις τον καλύτερό σου εαυτό. Νομίζω πως με τόσες πρόβες είναι εφικτό.

Διαβάστε όλη τη συνέντευξη στο People, που κυκλοφορεί αυτή την Κυριακή, μαζί με το Πρώτο Θέμα.