
Ο George Clooney θέλει να δώσει ονόματα… τεκίλας στα παιδιά του!
Προφανώς η Amal Alamuddin δεν το δέχτηκε…
Η διάσημη δικηγόρος διανύει την πρώτη της εγκυμοσύνη και σε λίγους μήνες πρόκειται να κάνει τον George Clooney για πρώτη φορά έναν χαρούμενο πατέρα.
Βέβαια, ο χολιγουντιανός σταρ, ο οποίος εμφανίστηκε στο CinemaCon 2017 στο Λας Βέγκας για να παρουσιάσει την νέα του ταινία Suburbicon, αποκάλυψε τι ονόματα θέλει να δώσει στα δίδυμα.
Ο George Clooney σκέφτηκε, λοιπόν, να δώσει το όνομα του brand με τεκίλα που έχει μαζί με τον συνιδιοκτήτη του Ραντ Γκέρμπερ (σύζυγος της Σίντι Κρόφορντ),το οποίο λέγεται Κασαμίγκος.

Ήθελε δηλαδή να πει το ένα αγόρι Κάσα και το άλλο Αμίγκος, κάτι που φυσικά δεν άρεσε καθόλου στην Amal.
«Η γυναίκα μου λέει ότι δεν μπορώ να ονομάσω τα δίδυμα Casa και Amigos. Αυτό είναι το μόνο πράγμα που δεν μου επιτρέπει να κάνω» τόνισε ο ηθοποιός.
The post Ο George Clooney θέλει να δώσει ονόματα… τεκίλας στα παιδιά του! appeared first on MediaFree.