
Θοδωρής Μαραντίνης: «Μας έχουν γίνει προτάσεις για να πάμε στη Eurovision, όμως…»
Σε πρόσφατη συνέντευξη του στο περιοδικό YOU, ο Θοδωρής Μαραντίνης αποκάλυψε για πρώτη φορά πως έχει δεχτεί πρόταση για την Eurovision.
Με αφορμή την επιλογή του ελληνικού τραγουδιού που θα στείλουμε στη Eurovision, σας έχει γίνει πρόταση όλα αυτά τα χρόνια να εκπροσωπήσετε την Ελλάδα; Θα το τολμούσατε;
«Ναι, μας έχουν γίνει δύο προτάσεις για να πάμε στη Eurovision, όμως οι συνθήκες εκείνη την περίοδο δεν ήταν κατάλληλες για να ανταπεξέλθουμε. Δεν είμαι από τους ανθρώπους που μου αρέσει να λέω ποτέ, ίσως υπό ιδανικές συνθήκες να πηγαίναμε»,ανέφερε ο ίδιος..
Μας συγκίνησαν όλους τα λόγια σου στο Facebook μετά τη δύσκολη στιγμή που βιώσατε ως οικογένεια με την αποβολή της Σίσσυς στο τρίτο σας παιδί. Ήταν από εκείνες που σας ένωσαν ακόμα περισσότερο ως ζευγάρι;
«Ήταν από εκείνες τις στιγμές της ζωής μας που φάνηκε πόσο ουσιαστική και δυνατή είναι η σχέση μας. Τόσο δύσκολες στιγμές συνήθως χωρίζουν ή ενώνουν ακόμα περισσότερο τα ζευγάρια. Εμάς το τραγικό αυτό γεγονός, όπως είναι η αποβολή, ναι δημιούργησε ένταση και μεγάλη στενοχώρια, όμως ενωμένοι και κοιτάζοντας μπροστά με αισιοδοξία το ξεπεράσαμε. Όλη αυτή η δοκιμασία λειτουργεί ανασταλτικά πλέον στην κοινή σας επιθυμία να μεγαλώσετε ακόμα περισσότερο την οικογένειά σας; Καθόλου… Δεν φοβόμαστε, θέλουμε ακόμα ένα παιδί.»
The post Θοδωρής Μαραντίνης: «Μας έχουν γίνει προτάσεις για να πάμε στη Eurovision, όμως…» appeared first on MediaFree.