
Survivor: Νέα «πυρά» μεταξύ Χανταμπάκη και Αγγελόπουλου-Τι αποκάλυψε ο Σπαλιάρας
Καζάνι που βράζει φαίνεται πως είναι η παραλία των Διάσημων στο Survivor καθώς η ένταση μεταξύ του Στέλιου Χανταμπάκη και του Γιώργου Αγγελόπουλου συνεχίστηκε, παρά τις εκατέρωθεν εξηγήσεις στο συμβούλιο του νησιού.
Οι δύο παίκτες παραλίγο να πιαστούν στα χέρια στο επεισόδιο της Δευτέρας, μετά από μία παρεξήγηση σχετικά με το φαγητό. Στο συμβούλιο, πρώτος ο Χανταμπάκης ζήτησε συγγνώμη από τον Αγγελόπουλο επειδή τον ειρωνεύτηκε και στη συνέχεια, μετά από παρότρυνση του Λάμπρου Χούτου, έκανε και ο Αγγελόπουλος το ίδιο.
Στο επεισόδιο της Τρίτης, όμως, είδαμε ότι ατμόσφαιρα εξακολουθεί να μυρίζει «μπαρούτι», με τους δύο άνδρες να δείχνουν με δηλώσεις τους πως δεν ξέχασαν την κόντρα!
«Ζήτησα συγγνώμη γιατί θέλω να καταλάβει ότι δεν έχω κάτι προσωπικό. Με πείραξε κάτι και ειρωνεύτηκα. Λάθος μου, ανέλαβα το μερίδιο της ευθύνης μου. Θεωρώ πως, αν έχει καταλάβει τη σοβαρότητα του λόγου του, δεν έχω πρόβλημα να συνεχίσω σαν να μην τρέχει τίποτα. Αν είπε συγγνώμη επειδή το είπε ο Λάμπρος, νομίζω θα φανεί όταν κάνουμε μια κουβέντα μόνοι μας», είπε το μοντέλο, ενώ ο προπονητής θαλάσσιου σκι ανέφερε πως «χθες στο συμβούλιο δεν ξέρω γιατί ζήτησα συγγνώμη. Να σας πω ότι ζήτησα συγγνώμη γιατί δεν ήθελα να φανώ αγενής μπροστά στον Λάμπρο; Δεν πηγαίνει κάπου στοχευμένα το συγγνώμη, νομίζω ότι τα πράγματα μιλούν από μόνα τους. Δεν το έκανα γιατί αισθάνομαι ότι φταίω κάπου».
Θέση για τον καβγά πήρε και ο Γιάννης Σπαλιάρας, που εκτίμησε ότι «το θέμα δεν έχει τελειώσει» και αποκάλυψε ότι η κουβέντα συνεχίστηκε στην αναχώρηση από το συμβούλιο, με κάποιους να υποστηρίζουν πως ο Στέλιος είχε μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης!