Παρά την απόφασή τους να χωρίσουν, ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά διατηρούν άψογες σχέσεις, έχοντας ως πρώτη προτεραιότητα, όπως από την αρχή επεσήμαναν, τα δύο τους παιδιά, τον Γιάννη και τον Δημήτρη.

Αυτές οι γιορτές ήταν οι πρώτες που οι δύο παρουσιαστές τις πέρασαν χωριστά.  Όπως έχουμε αναφέρει, ο Γιώργος ήταν τα Χριστούγεννα στην Αθήνα, καθότι είχε το εορταστικό live του Rising Star, ενώ η Φαίη ταξίδεψε με τους γιους της στο Κιλκίς. Την Πρωτοχρονιά, η παρουσιάστρια βρέθηκε ξανά στην γενέτειρά της, ενώ ο παρουσιαστής ταξίδεψε με τον Θέμη Γεωργαντά στο Λονδίνο.

Στην έναρξη του πρώτου live του Rising Star για το 2017, ο Γιώργος ρώτησε τους κριτές πώς τα πέρασαν στο πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν και, όταν ο Αντώνης Ρέμος του ανταπέδωσε το ερώτημα, ανέφερε χαμογελώντας «δόξα τω Θεώ, ωραία πέρασα, ναι. Εκτός Ελλάδος. Ωραία ήταν! Μια χαρά, πολύ καλά. Κι εδώ καλά είναι όμως. Μια χαρά είμαστε κι εμείς» και συνέχισε την κουβέντα με τους υπόλοιπους κριτές.

Δείτε στο βίντεο το στιγμιότυπο: