
Έπεσε περονόσπορος! 4 Έλληνες τραγουδιστές στο νοσοκομείο!
Δεν ήταν και το καλύτερο Σαββατοκύριακο για την ελληνική showbiz. Αγγελική Ηλιάδη, Ηλίας Βρεττός, Σάκης Αρσενίου και ΛεΠα, βρέθηκαν στο νοσοκομείο ο καθένας για άλλο λόγο!
Οξεία λαρυγγίτιδα έπαθε η Αγγελική Ηλιάδη. Η τραγουδίστρια ενημέρωσε τους φίλους της στο instagram για τον λόγο της απουσίας της απο το νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται με αυτή τη φωτογραφία. Η τραγουδίστρια ακολουθεί συγκεκριμένη φαρμακευτική αγωγή και ξεκίνησε αφωνία.
Εισαγωγή στο νοσοκομείο έκανε και ο ο Ηλίας Βρεττός ο οποίος έβγαλε αυτή τη φωτογραφία στην οποία έιναι με ορό.

Με κρίσεις έντονου βήχα μπήκε στο νοσκοκομείο και ο Σάκης Αρσενίου. Όπως γράφει η Freddo, ο τραγουδιστής εισήχθη στο νοσοκομείο, έκανε ακτινογραφίες και εξετάσεις και του δόθηκε συγκεκριμένη φαρμακευτική αγωγή.

Με αφόρητους πόνους στο ισχίο πέρασε το Σαββατοκύριακο ο Λευτέρης Πανταζής!
Αναγκάστηκε να κάνει ενέσεις σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Freddo προκειμένου να τραγουδήσει στο Barbarella Live club, στη Θεσσαλονίκη!
