Η γνωριμία τους μετράει σχεδόν 30 χρόνια. Η μία εκτιμάει πολύ την ιδιοσυγκρασία και την επαγγελματική επιτυχία της άλλης και δε χάνουν ευκαιρία να το δείχνουν.

Πριν λίγες ημέρες, η Άννα Βίσση έδωσε το παρών στην έκθεση χαλιών της Δέσποινας Μοιραράκη για να διαλέξει κάποια χαλιά για το νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται.

anna-vissi-despoina-moiraraki-2

«Στα χαλιά σου πατάω και νιώθω πως απογειώνομαι. Θέλω να έχω ένα χαλί στην πίστα, είναι έμπνευση για μένα», είπε η τραγουδίστρια στην επιχειρηματία και εκείνη αμέσως της ζήτησε να διαλέξει όποιο χαλί της αρέσει περισσότερο.

«Η Άννα διάλεξε ένα μεγάλο στρογγυλό χαλί για τη σκηνή και δυο μικρότερα περσικά χαλιά για το πλάι που γράφουν πολύ ωραία στα φώτα», είπε στο peoplegreece.com η Δέσποινα Μοιραράκη.

anna-vissi-despoina-moiraraki-1

Η συνεργασία τους ξεκίνησε από την περσινή χρονιά που η βασίλισσα των χαλιών διακόσμησε με τα χαλιά της το καμαρίνι της Άννας Βίσση. «Θέλω δικά σου χαλιά γιατί έχουν την θετική σου ενέργεια και την καλή σου αύρα», της είχε πει η τραγουδίστρια.

Η πρώτη τους γνωριμία, όπως μας ανέφερε η κα Μοιραράκη έγινε όταν η Άννα Βίσση και ο Νίκος Καρβέλας γύρισαν το video clip του τραγουδιού «Δώδεκα». «Είχαν έρθει στο πρώτο μου κατάστημα και είχαν κάνει γύρισμα για την οπτικοποίηση του τραγουδιού. Είχαν χρησιμοποιήσει ένα ρολόι αντίκα», μας διευκρινίζει. Ενώ λίγα χρόνια πριν η Δέσποινα Μοιραράκη είχε συμμετάσχει σε ένα intro video που είχε κάνει η τραγουδίστρια, όταν εμφανιζόταν στο Pantheon, και σατίριζε την περίοδο που της άνοιξαν το σπίτι και της πήραν μεγάλο μέρος της περιουσίας της.

anna-vissi-despoina-moiraraki-1

«Την αγαπάω πολύ την Άννα, την εκτιμώ σαν άνθρωπο και τη θεωρώ μεγάλη star. Πάντα πήγαινα στα κέντρα που εμφανιζόταν και εκείνη με τιμούσε με την παρουσία της σε ότι έκανα. Η γνωριμία μας εξελίχτηκε σε φιλία και έχουμε μεγάλο δέσιμο και ας μην έχουμε καθημερινή επαφή», αναφέρει η Δέσποινα Μοιραράκη.

Η έκθεση χειροποίητων χαλιών της Δέσποινας Μοιραράκη στο Hilton λόγω της μεγάλης ανταπόκρισης του κοινού παίρνει παράταση ως την Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου.