Οι εμφανίσεις στη δημοφιλή κωμική σειρά από γνωστούς ηθοποιούς συνεχίζονται! Στο σημερινό επεισόδιο του »Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα» μάλιστα, αναμένεται να δούμε έναν αγαπημένο και καταξιωμένο πρωταγωνιστή.

Ο λόγος για τον Άκη Σακελλαρίου, τον οποίο θα δούμε σε ρόλο έκπληξη. Πρόκειται να ενσαρκώσει τον πατέρα της Λένας που θα ζητήσει από την κόρη του να τον φιλοξενήσει, μιας και μητέρα της τον πέταξε έξω από το σπίτι.

akis-sakellariou

Ο «Ανδρέας», όπως θα λέγεται, γυρνά στην κόρη του καθώς η σύζυγός του ανακάλυψε ότι είχε εξωσυζυγική σχέση με μια Ρωσίδα! Ο Ανδρέας προσπαθεί να πει στην κόρη του ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Βέβαια όμως στην πορεία του επεισοδίου θα συμβούν πολλές ανατροπές και πολλές εξελίξεις στην ιστορία.

«Για μένα, το πιο σημαντικό είναι ότι συνεργάστηκα με τη Φωτεινή, η οποία υπογράφει το σενάριο και την ξέρω από μικρό παιδί, καθώς είναι κόρη του Θοδωρή Αθερίδη» είπε ο Άκης Σακελλαρίου στο Mytv. Μάλιστα εξήγησε πως το σενάριο ήταν πολύ καλό, όπως και ο χαρακτήρας που θα ερμηνεύει. Σε ότι αφορά το ενδεχόμενο να τον δούμε και σε άλλο επεισόδιο ανέφερε: «Δεν το ξέρω αυτό. Ανάλογα με τις συνθήκες».