
Καίτη Κωνσταντίνου: «Έχω δει εξαιρετικούς δραματικούς ηθοποιούς που στην κωμωδία δεν τα καταφέρνουν»
Η Καίτη Κωνσταντίνου μίλησε στο περιοδικό «Τηλέραμα» και αποκάλυψε πως δεν μπορεί να χαρακτηρίσει τον εαυτό της κωμική ηθοποιό.
Η κωμωδία είναι τελικά πιο δύσκολη από το δράμα;
«Ναι, χωρίς να θέλω να πω ότι το να κάνεις δράμα είναι κάτι εύκολο. Απλώς η κωμωδία έχει μια αμεσότητα, μια διαφορετική οπτική των πραγμάτων, κάπως στρεβλή. Έχω δει εξαιρετικούς δραματικούς ηθοποιούς που στην κωμωδία δεν τα καταφέρνουν τόσο πολύ. Αντίθετα, έχω δει κωμικούς να είναι πιο αληθινοί στο δράμα» ανέφερε η ηθοποιός.
Χαρακτηρίζετε τον εαυτό σας κωμικό;
«Είναι μεγάλη τιμή να με πει κάποιος κωμική ηθοποιό. Δεν μπορώ όμως να με χαρακτηρίσω έτσι, γιατί με τον πρόλογο που έκανα θα ήταν ψωνίστικο! Πιστεύω πως ο καλός ηθοποιός πρέπει να είναι σε θέση να παίξει τα πάντα».
Επιμέλεια: Γιάννης Ταξίδης