Η Δούκισσα Νομικού ήθελε από πολύ μικρή να αποκτήσει παιδιά. Όπως εξηγεί, έχοντας μια ευτυχισμένη και αρμονική σχέση (σ.σ. με τον Δημήτρη Θεοδωρίδη) και λίγο πριν κλείνει τα 30 (τη Δευτέρα 7/11) νιώθει πιο ώριμη και πιο έτοιμη να γίνει μητέρα. Είναι κάτι που πάντα ονειρευόταν δεδομένου πως η μαμά της ήταν πολύ μικρή όταν την έφερε στον κόσμο και νιώθει σαν να μεγάλωσαν μαζί.

doukissa-nomikou-people-178-6

Προς το παρόν βέβαια, μαζί με το Δημήτρη φροντίζουν όχι ένα, αλλά τέσσερα σκυλάκια, μάλιστα τον μικρότερο, τον Hooch, ράτσας Dogue De Bordeaux τον έχουν μεγαλώσει μαζί από κουτάβι.

doukissa-nomikou-people-178-3

«Έχουμε τα D-Boys, τον Τόμι τον αδεσποτάκο μας και τον Ηooch που τον μεγαλώσαμε από κουτάβι. Μπορεί να φαίνεται τεράστιος, αλλά θα γίνει ενός έτους στις 27 Νοεμβρίου. Είναι κι αυτό μια μικρή πρόβα για μας! Δεν πήραμε επιπόλαια ένα σκυλί, τα ζώα είναι μεγάλη ευθύνη. Και είναι όπως τα μάθεις. Αν τους δώσεις πολλή αγάπη και φροντίδα, είναι ευτυχισμένα και γαλήνια. Ο Hooch είναι σαν άνθρωπος, σου μιλάει με το βλέμμα του. Ήταν ένα μικρό κουταβάκι και τώρα είναι ένας τεράστιος… κεφάλας! Όλη μας η οικογένεια, εμείς, ο Τόμι και τα D-Boys, που είναι τα μεγαλύτερα λαμπραντοράκια μας, τον υποδεχτήκαμε με μεγάλη αγάπη. Όχι απλά δεν τσακώνονται, αλλά αν τους δεις, είναι συνέχεια αγκαλιά», λέει.

doukissa-nomikou-people-178-7

Δεν μπορώ να μην σχολιάσω πως συνήθως το πώς φέρονται τα ζώα έχει σχέση και με τους ανθρώπους με τους οποίους ζουν. «Μας βλέπουν συνέχεια αγκαλιά και αγκαλιάζονται και αυτά; Μπορεί!», λέει γελώντας.

doukissa-nomikou-people-178-9

Διαβάστε όλη τη συνέντευξη στο People, που κυκλοφορεί αυτή την Κυριακή, μαζί με το Πρώτο Θέμα.