
Λούρδη καλεί Ρόκο: «Είσαι ένα κακομαθημένο παλιόπαιδο, δείξε λίγη συμπόνια!»
Όσο προσπαθεί η Madonna να συνειδητοποιήσει την απώλεια της κηδεμονίας του γιου της από τον πρώην σύζυγό της, ο οικογενειακός πόλεμος συνεχίζεται στα χαρακώματα για την κόρη της Lourdes Leon και τον άσωτο υιό Rocco Ritchie.
Όταν η βασίλισσα της ποπ κατέρρεε επί σκηνής και αποκάλυπτε πως χάνει τον γιο της που της είχε ανακοινώσει πως προτιμάει να μείνει με τον πατέρα του Guy Ritchie παρά με εκείνη, όλοι καταλάβαιναν πως η 58χρονη σταρ δεν θα το αφήσει να περάσει έτσι απλά.
Τα τύμπανα του πολέμου είχαν αρχίσει να ακούγονται, καθώς προετοιμαζόταν για μάχες σώμα με σώμα προκειμένου να μην χάσει την επιμέλεια του 16χρονου γιου της, ο οποίος είχε εγκαταλείψει την μητέρα του εν μέσω περιοδείας και είχε μετακομίσει στο Λονδίνο μαζί με τον πατέρα του.
Και ενώ οι εκατέρωθεν κατηγορίες περί ανικανότητας ως προς τα γονεϊκά καθήκοντα δεν έχουν πάψει στην πρώτη γραμμή του πολέμου, μία άλλη μάχη ξεκινάει στα χαρακώματα από την πιστή ακόλουθο στο πλευρό της, την κόρη της Lourdes.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του RadarOnline, άτομο κοντά στην οικογένεια αποκάλυψε πως η 20χρονη Lourdes Leon εκλιπαρεί τον αδερφό της να δείξει λίγη συμπόνια στην μητέρα τους.
«Η Lourdes δεν μπορεί να βλέπει την μητέρα της τόσο αγχωμένη εξαιτίας της δύσκολης μάχης κηδεμονίας, θεωρεί πως ο Rocco είναι ένα κακομαθημένο παλιόπαιδο που πρέπει να συνέλθει και να σταματήσει να στρέφει τους γονείς του τον έναν ενάντια στον άλλο, προς όφελός του», δήλωσε ο πληροφοριοδότης, του οποίου η ταυτότητα παραμένει μυστική.

Τελευταία επιβεβαιωμένη συνάντηση μητέρας και γιού φαίνεται να είναι η επίσκεψη αστραπή που πραγματοποίησε η Madonna, προκειμένου να είναι στο πλευρό του Rocco την πρώτη μερα στο σχολείο, καθώς ο πατέρας του είχε απόφασίσει να φύγει για διακοπές και να μην παραστεί.

«Από την ημέρα της αποχώρησης του ο Rocco δείχνει να έχει χάσει τον έλεγχο και ο πατέρας του δεν χειρίζεται καλά την κατάσταση», συνεχίζει ο πληροφοριοδότης και φαίνεται πως οι μάχες μεταξύ των δύο στρατοπέδων δεν θα σταματήσουν. Τώρα τον λόγο έχουν πάρει τα δύο παιδιά και η ιστορία συνεχίζει να φτιάχνει πρωτοσέλιδα.