Γιώργος Λιάγκας: Ο Ουγγαρέζος και η σύντροφός του κοιτάξτε τι δυστυχία κουβαλούν [βίντεο]

Μπορεί πριν μερικές ημέρες να έλεγε ότι ο Δημήτρης Ουγγαρέζος και η Ιλένια Ουίλιαμς θα παντρευτούν, ωστόσο σήμερα ο Γιώργος Λιάγκας άλλαξε γνώμη!


Με αφορμή φωτογραφίες παπαράτσι του περιοδικού ΟΚ!, που δείχνουν το ζευγάρι σε βόλτα στη Νέα Σμύρνη, ο οικοδεσπότης της πρωινής εκπομπής τοποθετήθηκε on air χαρακτηρίζοντάς τους δυστυχισμένους.

ouggarezos ilenia ouiliams

Συγκεκριμένα είπε: «Κοιτάχτε να δείτε τι δυστυχία κουβαλάει και ο ένας και ο άλλος. Η μία κοιτάει αριστερά, ο άλλος ευθεία δεν έχουν καμία επαφή. Είναι μακριά ο ένας από τον άλλον, και όσο προχωράνε, απομακρύνονται κιόλας και δεν προχωράνε κοντά».

Τι τους πρότεινε όμως; «Εγώ προτείνω σ’ όλα τα ζευγάρια, όλα τα επώνυμα ζευγάρια να παίρνουν τις εφημερίδες από τα περιοδικά και τις κοιτάνε, να βλέπουνε την γλώσσα του σώματος γιατί δεν τις κοιτάνε και να κοιτάνε και να σκέφτονται το μέλλον τους. Αν τώρα που δεν έχουν παντρευτεί, που δεν έχουνε παιδιά, δεν έχουν βάρος και καθημερινότητα είναι έτσι, μετά πέντε χρόνια πως θα είναι;».

Τότε η Σάσα Σταμάτη τον ρώτησε: «Γιατί εσύ με την Φαίη είστε πάντα βεντούζα;» κι εκείνος κατέληξε λέγοντας: «Τα δύο πρώτα  χρόνια πριν κάνουμε παιδιά με την Φαίη ήμασταν συνεχώς αγκαλιά, μετά τα παιδιά προφανώς και είναι ο ένας εδώ και ο άλλος εκεί, έτσι όπως είναι δηλαδή όλα τα παντρεμένα ζευγάρια με παιδιά. Δες την φωτογραφία, να την δούνε και οι ίδιοι για δουν κι αν θα συνεχίσουν τη σχέση τους» τόνισε ο ίδιος.



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!