
Το όχι της Μαρίας Κορινθίου στη Κωνσταντίνα Σπυροπούλου
Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου φέτος έχει επιλέξει να επιστρέψει στις οθόνες μας με μία τελείως ανανεωμένη ομάδα.
Στον καναπέ του «Σπίτι μου Σπιτάκι μου» θα είναι το μοντέλο Στέφανος Μιλάτος αλλά και η Φλορίντα Πετρουτσέλη, όπως πρώτο σας είχε αποκαλύψει το bizznews.gr.
Ένα ακόμη όνομα ακουγόταν για πολύ καιρό για την εκπομπή του Σαββατοκύριακου ήταν της Μαρίας Κορινθίου χωρίς όμως να έχει επιβεβαιωθεί από την ίδια.
Η ηθοποιός μίλησε στο «tv zapping» ξεκαθαρίζοντας την κατάσταση και αποκαλύπτοντας την αλήθεια. «Είναι αλήθεια ότι μου έγινε πρόταση αλλά δεν θα είμαι, γιατί δεν θέλω. Μου έχουν γίνει αρκετές προτάσεις παρουσίασης, ακόμα και για κεντρική και όχι μόνο να βρίσκομαι κάπου. Όσοι βρίσκονται μέσα σε αυτόν το χώρο γνωρίζουν πολύ καλά τα «όχι» μου πάνω σ’ αυτό το κομμάτι, που άλλοι θα παρακαλούσαν να τους είχαν γίνει οι προτάσεις αυτές. Η επιλογή που θα κάνω πρέπει να με αντιπροσωπεύει, να με ευχαριστεί και να είναι κάτι που θα με ανεβάσει πιο πολύ. Από κάθε δουλειά που κάνω ανεβαίνω ένα σκαλοπάτι. Στην προκειμένη περίπτωση εξετάζεις την πρόταση, τι ακριβώς έχουν να σου προτείνουν και από εκεί και πέρα πράττεις αναλόγως» και συμπλήρωσε «Αυτά τα «όχι» αφορούσαν δουλειές που παρακαλάς να τις κάνεις και δεν τα μετανιώνω καθόλου! Την δεδομένη στιγμή δεν με αντιπροσώπευαν και ήθελα να δώσω βαρύτητα σε άλλα πράγματα. Όλες τις αποφάσεις τις παίρνω ύστερα από πολλή σκέψη», δήλωσε η Μαρία Κορινθίου.