
Συμβιβασμός για την περιουσία της Έλενας Παπαρίζου και του Τόνι Μαυρίδη!
Όπως όλα δείχνουν επιτέλους βρέθηκε λύση!
Μετά τον χωρισμό τους η Έλενα Παπαρίζου και ο Τόνι Μαυρίδης τα τελευταία χρόνια προσπαθούσαν να βρουν μια λύση για το μοίρασμα τις περιουσίας του. Τελικά μετά από μεγάλες διαφωνίες και μάχες όπως αναφέρει το περιοδικό Ciao κατάφεραν να φτάσουν σε ένα συμβιβασμό.
Έτσι, το στούντιο ηχογράφησης που είχαν δημιουργήσει μαζί και είχε κοστίζει εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ τόσο για να φτιαχτεί όσο και για τα πανάκριβα μηχανήματα που είχαν αγοραστεί για να εξοπλιστεί, έμεινε στην Έλενα,αφού όμως ο Τόνι Μαυρίδης έφυγε παίρνοντας από μέσα όλα τα μηχανήματα, εκτός από λίγα που είχαν αγοραστεί με τιμολόγια στο όνομα της Έλενας.
Όσο για το σπίτι στη Βούλα, αυτό έχει εδώ και καιρό διατεθεί προς πώληση, με σκοπό το πρώην ζευγάρι να μοιραστεί τα χρήματα που θα προκύψουν.