Οι εκπτώσεις ξεκινούν σου κάνουμε προτάσεις για το τι θα χρειαστεί να αγοράσεις!

Επίσημα ξεκινούν τη Δευτέρα 12 Ιανουαρίου!


Οι επίσημες εκπτώσεις αρχίζουν τη Δευτέρα 12 Ιανουαρίου και φυσικά, δεν θα χάσεις την ευκαιρία να αγοράσεις μερικά κομμάτια που έχεις καιρό τώρα στη λίστα σου και ο Άγιος Βασίλης ξέχασε να σου φέρει στις γιορτές.

Οι προσφορές, λοιπόν, των καταστημάτων είναι η κατάλληλη στιγμή για να επενδύσεις σε κομμάτια-κλειδιά που πρέπει να έχεις στη γκαρνταρόμπα σου, αλλά να αγοράσεις και όλα τα προϊόντα “θησαυρούς” που έχεις βάλεις στη wish list σου και έχεις υπογραμμίσει με φλούο μαρκαδόρο.

Διάλεξε κομμάτια σε πιο κλασικές γραμμές που συνδυάζονται με πολλά, όπως για παράδειγμα ένα καμηλό παλτό που πάντα προσθέτει στα looks σου μερικές πινελιές πολυτέλειας ή μία μαύρη ψηλόμεση pencil φούστα. Επιπλέον, ανακάλυψε το μικρό μαύρο φόρεμα και τις nude γόβες που ταιριάζουν στο στιλ σου, ενώ μην ξεχάσεις να αγοράσεις και μία άνετη casual handbag για κάθε μέρα.

Γενικά, προτίμησε ουδέτερα χρώματα για τα βασικά ρούχα που θα αγοράσεις αλλά τόλμησε και με ένα ή δύο statement κομμμάτια που θα δώσουν στιλ στις εμφανίσεις σου.

Μην περιμένεις μέχρι την τελευταία στιγμή γιατί τα πιο συνηθισμένα νούμερα σε ρούχα και παπούτσια εξαφανίζονται γρήγορα, ενώ καλό θα είναι να μην ξεφύγεις πολύ από το budget που έχεις αποφασίσει να διαθέσεις.



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!