Η βάφτιση του γιου του Φώτη Σεργουλόπουλου

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος βάφτισε το γιο του, με νονά τη Μαρία Μπακοδήμου, παρουσία λίγων καλών φίλων, μεταξύ των οποίων και η Αννα Βίσση


Μέσα σε κλίμα χαράς και συγκίνησης, συντροφιά με στενούς συγγενείς και φίλους, ο Φώτης Σεργουλόπουλος, βάφτισε τον γιο του στην Εκκλησία της Αγίας Τριάδας στην Εκάλη.

Και το όνομα αυτού… Γιώργος, όπως η εκ των καλεσμένων της βάφτισης Κατερίνα Καραβάτου μαρτύρησε, αναρτώντας στο Instagram μια selfie από τα βαφτίσια, στην οποία ποζάρει η ίδια, ο σύζυγός της, Κρατερός Κατσούλης και ο υπερήφανος μπαμπάς.

200 300 400

Νονά του μικρού ήταν η στενή φίλη και συνεργάτης επί σειρά ετών του Φώτη Σεργουλόπουλου,  Μαρία Μπακοδήμου.  Το παρών στα βαφτίσια και στο πάρτι που ακολούθησε, έδωσε μεταξύ άλλων η Αννα Βίσση με την Πατρίσια Φιλντ.



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!