90’s bob: Είναι και επίσημα η μεγαλύτερη τάση της επόμενης σεζόμ


To bob συνεχίζει να είναι η μεγαλύτερη τάση των τελευταίων χρόνων και έχουμε δει τις ωραιότερες εκδοχές του. Celebrity hairtstylists τις δημιουργούν σε stars, super models, it girls και influencers. Από το Italian bob μέχρι το stacked είναι όλα τους υπέροχα και stylish. 

Σύμφωνα με τους experts άλλωστε είναι η πλέον κατάλληλη πρόταση αν θέλεις μια αλλαγή και ανανέωση ειδικά ενόψει της νέας σεζόν. Το bob θεωρείται πλέον κλασικό ακόμη κι αν έχει την πιο μοντέρνα γραμμή. Υπάρχει όμως πάντα και η λύση των retro bob που αναβαθμίζουν το beauty look με τον πιο σοφιστικέ τρόπο. 

Κι αν αναρωτιέσαι ποιο είναι το bob που θα δεις παντού τους επόμενους μήνες οι ειδικοί έχουν ήδη αποφασίσει και τα it girls υιοθετήσει: Το 90’s bob θα κάνει θραύση.  

Jeff Kravitz/FilmMagic, Inc

Τι είναι το  90’s bob?

Αρκεί να ρίξεις μια νοσταλγική ματιά στο κούρεμα της Cameron Diaz, την συγκεκριμένη δεκαετία καθώς επίσης της Christy Turlington και της Winona Ryder. Πρόκειται για ένα κούρεμα που κινείται ανάμεσα στο μακρύ pixie και το bob, με κίνηση, έξτρα όγκο και μακριά φράντζα. Η χωρίστρα είναι τόσο στη μέση όσο και την άκρη, πάντα όμως ελαφρώς ανασηκωμένη. 

Instagram: @haileybieber

H Hailey Bieber το έχει ήδη αποκτήσει. Δεν θα μπορούσε να γίνει και αλλιώς. Πρόκειται για το απόλυτο beauty icon που δημιουργεί τάσεις ή υιοθετεί πρώτη τις επόμενες και μεγαλύτερες. 

Instagram: @amritapalahey 

Το 90’s bob έχει μια Παριζιάνικη πινελιά στην πιο ανάλαφρη μορφή μιας και κολακεύει πολύ το λαιμό και το ντεκολτέ και αυτό είναι το μικρό μυστικό που κάνει τους hairtsylists να το λατρεύουν και να το προτείνουν. Είναι ένα κούρεμα ιδανικό τόσο για σπαστά όσο και ίσια μαλλιά αλλά και τα λεπτά και άτονα. 

Instagram: @hairbybec

To 90’s bob θυμίζει αρκετά το french bob ή αλλιώς Amelie και είναι αρκετοί οι κομμωτές που χρησιμοποιούν “ξυράφι” αντί για ψαλίδι προκειμένουν να δημιουργήσουν τις σχεδόν “αόρατες” ασυμμετρίες που ευθύνονται για την μοναδική κίνηση. Το σχήμα του είναι περισσότερο τετράγωνο παρά στρογγυλό όπως στα περισσότερα bob και αυτή ακριβώς είναι η βασική του διαφορά. Εκείνη που χαρίζει την απόλυτα ρετρό εικόνα του. 

Πώς να κάνει styling στο90’s bob

  1. Hair clips: Τα χρησιμοποιείς στη φράντζα ώστε να δημιουργήσεις τον εμβληματικό κυματισμό. 
  2. Απλώνεις στα μήκη κι ενώ τα μαλλιά είναι ακόμη νωπά, μικρή ποσότητα κρέμας για μπούκλες.
  3. Χρησιμοποιείς το σεσουάρ για να τα στεγνώσεις με τα χέρια σου. 
  4. Το dry shampoo είναι το προϊόν που χαρίζει έξτρα φόρμα και κίνηση. Μπορείς να το απλώσεις στα στεγνά μαλλιά σου οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας. 

.

 

 



διαβάστε περισσότερα



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!