8 παρουσιάστριες: Αλήθειες και σενάρια για το τηλεοπτικό τους μέλλον


Η νέα τηλεοπτική περίοδος ξεκινά με ηχηρές μεταγραφές και μιντιακές τυμπανοκρουσίες. Ωστόσο, στην περίπτωση των οκτώ γυναικών που ακολουθούν πολλά γράφτηκαν και άλλα τόσα ακούστηκαν στους διαδρόμους των δημοσιογραφικών γραφείων. Από την άλλη, οι τηλεθεατές που τις έχουν αγαπήσει σίγουρα θα αναρωτήθηκαν για την απουσία τους.

Από τη Γεωργία Χαλκιά

Σενάρια νέων εκπομπών ή μεταγραφών που δεν επιβεβαιώνονται ακόμη τις θέλουν σε κεντρικό ρόλο νέων παραγωγών ή ακόμη και αποφασισμένες να ακολουθήσουν διαδρομές μακριά από τα τηλεοπτικά δρώμενα. Το People έκανε ένα εκτενές ρεπορτάζ και παρουσιάζει όλες τις τελευταίες πληροφορίες όσον αφορά την τηλεοπτική τους επιστροφή.

ΝΤΟΡΕΤΤΑ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

Σε νέα σειρά στην τηλεόραση και στο θέατρο

Ηθοποιός, παρουσιάστρια, πρώην αθλήτρια. Η καριέρα της Ντορέττας στον καλλιτεχνικό χώρο ξεκίνησε πολύ νωρίς, όταν σε ηλικία μόλις 19 ετών έκανε το τηλεοπτικό της ντεμπούτο στη σειρά Απαγορευμένη Aγάπη του Mega. Το ταλέντο της ήταν έκδηλο και οι πρωταγωνιστικοί ρόλοι διαδέχονταν ο ένας τον άλλο. Από τη στιγμή που ξεκίνησε την καριέρα της δεν σταμάτησε να εκπλήσσει το κοινό, μια και κάθε τηλεοπτική σεζόν που περνά τη βλέπουμε ιδιαίτερα ενεργή, είτε ως ηθοποιό είτε σε ρόλο παρουσιάστριας. Η τριετία 2017-2019 αποδείχτηκε ενδιαφέρουσα για την ίδια, με το 24ωρο να μην επαρκεί για τις υποχρεώσεις της.

Εκτός από την παρουσίαση των εκπομπών του ΣΚΑΪ Κάνε Παζάρι, Εδώ και Survivor Πανόραμα, η Ντορέττα ήταν πρωταγωνίστρια στο μιούζικαλ Μαριχουάνα Stop!, σε σκηνοθεσία Γιώργου Βάλαρη. Προς το παρόν, αφήνει για λίγο στην άκρη την παρουσίαση και η σεζόν 2019-2020 τη βρίσκει στον Alpha, στη νέα κωμική σειρά Κρατάς Mυστικό;, που στηρίζεται στο πρωτότυπο σενάριο των Παναγιώτη Χριστόπουλου – Έλενας Σολωμού και σκηνοθεσία του Αντώνη Αγγελόπουλου. Στη σειρά θα υποδύεται μια αεροσυνοδό, ενώ στιγμιότυπα από τη νέα σειρά έχει ανεβάσει και στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η σειρά αναμένεται να κάνει πρεμιέρα τον Οκτώβριο του 2019, ενώ στις 25 του ίδιου μήνα κάνει πρεμιέρα και στο θέατρο Ακροπόλ με το μιούζικαλ Hairspray. Όσον αφορά την παρουσίαση, σε πρόσφατη συνέντευξη που έδωσε πριν από την έναρξη των διακοπών είχε αναφέρει χαρακτηριστικά: «Έκλεισα στον Alpha σε ένα πολύ ενδιαφέρον σίριαλ. Πρώτα ο Θεός, του χρόνου, αν προκύψει και κάτι άλλο στο οποίο μπορούμε να μιλήσουμε στο κομμάτι της παρουσίασης, φυσικά και θα με ενδιέφερε».

ΔΟΥΚΙΣΣΑ ΝΟΜΙΚΟΥ

Επάγγελμα μητέρα!

Παρουσιάστρια, μοντέλο, το τηλεοπτικό κορίτσι του Θέμου Αναστασιάδη, κατάφερε να μπει γρήγορα στις καρδιές των τηλεθεατών τόσο για την εντυπωσιακή της παρουσία όσο και για την ξεχωριστή της ευγένεια. Ύστερα από αρκετά χρόνια σε μεγάλα τηλεοπτικά πρότζεκτ, η Δούκισσα δείχνει να έχει αφιερωθεί στην όμορφη οικογένεια που δημιούργησε με τον σύζυγό της, Δημήτρη Θεοδωρίδη. Μια οικογένεια που πρόκειται να μεγαλώσει, καθώς μέσα στις επόμενες μέρες θα υποδεχτούν και το τέταρτο της μέλος, ένα κοριτσάκι που θα πάρει το όνομα Αναστασία.

Η ευτυχισμένη μητέρα συνειδητά απομακρύνθηκε από τα τηλεοπτικά δρώμενα. Με ανάρτησή της στο Instagram τον Απρίλιο του 2019 ανακοίνωσε την αποχώρησή της από τον ΑΝΤ1, ένα κανάλι που ένιωθε σαν οικογένεια αφού ήταν η τηλεοπτική της στέγη για οκτώ χρόνια, αφήνοντας υπονοούμενα για το μέλλοντικά σχέδιά της: «Επέλεξα να απέχω από την τηλεόραση αφού έχω την ευλογία να ζω τη μαγεία της εγκυμοσύνης για δεύτερη φορά. Βέβαια, πρώτα ο Θεός, σε λίγο καιρό θα επανέλθω στη δική μας μαγική, μοναδική σχέση που έχουμε χτίσει δώδεκα χρόνια τώρα. Μου έχει λείψει η τηλεοπτική μας ανταλλαγή ενέργειας και επικοινωνίας».

Σε συνέντευξή της τον περασμένο Ιούνιο στην Ελεονώρα Μελέτη αναφέρθηκε στους λόγους αποστασιοποίησής της από τις κάμερες αλλά και στα νέα της επαγγελματικά σχέδια. «Ήθελα να το ευχαριστηθώ και να το ζήσω και είμαι χορτασμένη πια. Σε πρακτικό επίπεδο έχει αλλάξει πολύ η ζωή μου γιατί πριν ήμουν στα όρια της εργασιομανίας. Ετοιμάζω κάτι πολύ δυνατό, ένα δικό μου πρότζεκτ για μένα και όλες μου τις φίλες». Με την τηλεοπτική της επιστροφή να μην είναι στα άμεσα σχέδιά της, η Δούκισσα απολαμβάνει τη νέα της ζωή. «Τώρα αρχίζει και μου λείπει, ενώ τον πρώτο χρόνο ήταν το τελευταίο που με ένοιαζε».

ΜΑΡΙΑ ΗΛΙΑΚΗ

Το κορίτσι που έκανε τους πάντες να χορεύουν!

Η τηλεοπτική της πορεία ξεκίνησε το 2004 στον Alpha και μέχρι το 2017 η Μαρία κρατούσε συντροφιά στους τηλεθεατές μέσα από ψυχαγωγικές εκπομπές τις οποίες και παρουσίαζε. Από τις πιο επιτυχημένες και αγαπημένες εκπομπές που κέντρισαν το ενδιαφέρον των τηλεθεατών ήταν το Δέστε Τους, ενώ ο χορός της άφησε εποχή, με πολλές γυναίκες να μιμούνται τις χορευτικές της κινήσεις. Λίγα χρόνια μετά το φινάλε των Δέστε Τους, ο Νίκος Μουτσινάς και η Μαρία Ηλιάκη αποφάσισαν να αναβιώσουν τη συνταγή επιστρέφοντας τηλεοπτικά με τους Ξαναδέστε Τους.

Αυτή τη φορά, όμως, η εκπομπή δεν σημείωσε ικανοποιητικά ποσοστά τηλεθέασης, με αποτέλεσμα τη διακοπή της προβολής της λίγους μήνες μετά την πρεμιέρα. Από τον Φεβρουάριο του 2017 που σταμάτησε η εκπομπή μέχρι και σήμερα η παρουσιάστρια δεν έχει επιστρέψει στα τηλεοπτικά πλατό.

«Η Μαρία θέλει να επιστρέψει στην τηλεόραση με κάτι που να της ταιριάζει. Η αλήθεια είναι πως τον περασμένο Απρίλιο επιθυμούσε να παρουσιάσει το κόνσεπτ που τελικά παρουσίασε η Τζένη Μπαλατσινού στον ΑΝΤ1, το Εκπαιδεύοντας την Τζένη. Τελικά το Εκπαιδεύοντας τη Μαρία δεν προχώρησε» αποκαλύπτει στο People άνθρωπος που γνωρίζει πρόσωπα και καταστάσεις. Το τελευταίο διάστημα, η Μαρία ασχολείται ενεργά με το προσωπικό της site, δίνοντας προτεραιότητα σε αυτό, αλλά και στην προσωπική της ζωή, καθότι διανύει μια ιδιαίτερα όμορφη περίοδο με τον σύντροφό της.

Παρότι δεν τη βλέπουμε σε κάποια εκπομπή, η Μαρία φροντίζει να ενημερώνει διαδικτυακά τους followers της για την καθημερινότητά της, ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που τα instastories που ανεβάζει χαρίζουν άφθονες στιγμές γέλιου σε όσους και όσες την ακολουθούν. Κι αυτό γιατί, πέρα από γοητευτική, διαθέτει και άφθονες δόσεις χιούμορ και αυτοσαρκασμού.

ΒΙΚΥ ΧΑΤΖΗΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

Η ανάπαυλα του πολεμιστή

Η πορεία της στα τηλεοπτικά στούντιο ξεκίνησε το 1988 στο TV 100, ενώ από το 2001 έως και τον περασμένο Αύγουστο ήταν στο δυναμικό του Alpha με εκπομπές που αγαπήθηκαν και παράλληλα συγκλόνισαν το κοινό. Τα τελευταία δεκατρία χρόνια η επιτυχημένη παρουσιάστρια μας καθήλωνε μέσα από ανθρώπινες ιστορίες που μέρα με τη μέρα κέρδιζαν όλο και περισσότερους ένθερμους τηλεθεατές, με αντίκτυπο και στους πίνακες τηλεθέασης, κατατάσσοντας την εκπομπή στην κορυφή της AGB.

Αν και το Πάμε Πακέτο έγινε αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας του κάθε νοικοκυριού, δεν κατάφερε να πάρει το «πράσινο φως» για φέτος.  Αμέσως μετά την αποχώρησή της από τον Alpha, κυκλοφόρησε η φήμη πως έκλεισε με τον ΑΝΤ1. Σε πρόσφατο ρεπορτάζ του People αποδείχτηκε πως η εν λόγω φήμη δεν ευσταθούσε, ενώ πριν από λίγες μέρες η Βίκυ πήρε θέση μέσα από το Instagram της. «Αυτό το καλοκαίρι μού δίδαξε πολλά. Βγαίνω απ’ αυτό δυνατότερη και σοφότερη. Με εξωτερικές φαινομενικές… λαβωματιές αλλά εσωτερική ανασύνταξη. Με την επίγνωση ότι δεν περιμένω τίποτα κι από κανέναν ».

Ύστερα από τη φήμη για συνεργασία με τον ΑΝΤ1, ακόμα μία είδηση την ήθελε να συνεργάζεται με το One Channel, το νεοσύστατο κανάλι εθνικής εμβέλειας που αδειοδοτήθηκε την περασμένη Τρίτη. Μάλιστα, αναφέρθηκε και η αμοιβή της, η οποία ανερχόταν στις 7.000 ευρώ μηνιαίως. Σε αυτό το ευφάνταστο δημοσίευμα έδωσε άμεσα την απάντησή της: «Μα είναι καταπληκτικό αυτό που συμβαίνει.

Σύμφωνα με όσα κυκλοφορούν, εγώ πριν από κανένα μήνα είχα κλείσει με τον ΣΚΑΪ, πριν από δέκα μέρες με τον ΑΝΤ1 και σήμερα με το One! Μάλιστα, κυκλοφορούν και τα χρήματα που θα παίρνω. Μα ποια είμαι, ρε παιδιά, να αλλάζω συμφωνίες και κανάλια τόσο εύκολα; Χαλαρώστε λίγο, ρε συνάδελφοι. Αν υπάρξει κάτι ενδιαφέρον, μπορώ  να το ανακοινώσω και μόνη μου. Να είστε καλά».

ΣΑΣΑ ΣΤΑΜΑΤΗ

Late Night calling!

Τέλη Ιανουαρίου 2019, μόλις τέσσερις μήνες μετά την πρεμιέρα της εκπομπής Ooh La La! στον ΣΚΑΪ, στην καθιερωμένη σύσκεψη της Δευτέρας ανακοινώθηκε στη Σάσα Σταμάτη το πρόωρο τέλος της εκπομπής. «Ραντεβού εμείς δεν κλείνουμε εδώ, είναι λαϊκά και πασέ… Πού ξέρω τι μου ξημερώνει αύριο, μεθαύριο… πού ξέρετε τι θα κάνετε εσείς, ραντεβού δεν κλείνουμε. Να έχετε την υγειά σας, να κάνετε ό,τι γουστάρετε και να περάσετε τέλεια το καλοκαίρι» είπε και αποχαιρέτησε τους τηλεθεατές η ανατρεπτική και έμπειρη δημοσιογράφος, αφήνοντας παράλληλα ανοιχτό το επόμενο επαγγελματικό της βήμα.

Μετά την αποχώρηση από το κανάλι του Φαλήρου γράφτηκαν και ακούστηκαν πολλά για την επόμενη τηλεοπτική της στέγη. Μάλιστα υπήρχαν πληροφορίες ότι Σάσα συζητά και με το Star αλλά και με τον Alpha, που ανήκουν πλέον στον ίδιο επιχειρηματικό όμιλο. Εκείνη, πάλι, μέσα από τις πρόσφατες δηλώσεις, έβαλε τα πράγματα στη θέση τους. «Αν κάτσει κάτι καλό με κατάλληλες προϋποθέσεις, πολύ ευχαρίστως. Αλλιώς είμαι, δόξα τω Θεώ, πολύ ευχαριστημένη με αυτά που μου συμβαίνουν».

Στη Σάσα έγιναν αρκετές προτάσεις, μία εξ αυτών η συμμετοχή της στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα, την οποία και αρνήθηκε, καθώς επιθυμούσε να αναλάβει κεντρικό ρόλο σε κάποιο πρότζεκτ. Ο τηλεοπτικός σταθμός One, σύμφωνα με έγκυρη πηγή του ρεπορτάζ, ήρθε στη σωστή στιγμή στη ζωή της με την πρόταση μιας late night εκπομπής. Μια εκπομπή που επιθυμούσε εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα, καθώς την είχε προτείνει και στα στελέχη του ΣΚΑΪ, πριν από έναν χρόνο. Το μόνο που μένει είναι η επισημοποίηση της συνεργασίας με το One Channel, διότι, ως γνωστόν, πριν πέσουν οι υπογραφές, όλα είναι ρευστά.

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ

Έτοιμη να επιστρέψει στα πλατό

Η τηλεοπτική της πορεία ξεκίνησε το 2012 με μια δυναμική εμφάνιση δίπλα στη Ναταλία Γερμανού στο Μες Στην Καλή Χαρά και τη συχνότητα του Alpha. Η Ροδίτισσα Κωνσταντίνα κατάφερε να κερδίσει το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού και τελικά να βρεθεί σε ρόλο συμπαρουσιάστριας το 2013 στην ίδια εκπομπή, με την Κατερίνα Καραβάτου αυτή τη φορά. Σίγουρα τα εφόδια που αποκόμισε από τις έμπειρες παρουσιάστριες τη βοήθησαν στην ανέλιξη και την αναγνωρισιμότητά της στον καλλιτεχνικό και δημοσιογραφικό χώρο.

Έτσι, πολύ γρήγορα βρέθηκε με δική της εκπομπή για τρεις συνεχόμενες σεζόν στον Alpha, ενώ ύστερα από τη λήξη της συνεργασίας της με το κανάλι της Κάντζας αποφάσισε να κάνει κάτι εντελώς διαφορετικό από αυτά που μας είχε συνηθίσει, συμμετέχοντας ως παίκτρια στο ριάλιτι επιβίωσης Survivor που προβλήθηκε στον ΣΚΑΪ.

Η μαχητικότητα, η αποφασιστικότητα και η εκκεντρικότητά της κέντρισε το ενδιαφέρον της εταιρείας παραγωγής του Acun Ilıcalı και έτσι το φθινόπωρο του 2018 συμφώνησαν να παρουσιάσει το My Style Rocks στον ΣΚΑΪ. Ύστερα από την αποχώρησή της από το κανάλι του Φαλήρου, δημοσιεύματα την ήθελαν να συζητά με άλλα κανάλια για τη σεζόν 2019-2020. Η ίδια δεν διέψευσε επαφές με στελέχη του Ιβάν Σαββίδη και του Open. Ωστόσο, οι συζητήσεις δεν προχώρησαν και έτσι δεν υπήρξε κάποια συμφωνία.

Τις τελευταίες ημέρες, υπάρχουν σενάρια για προχωρημένες συζητήσεις με το One Tv και η αλήθεια είναι ότι όσοι ασχολούνται με το τηλεοπτικό ρεπορτάζ επιβεβαιώνουν πως οι δύο πλευρές είναι πολύ κοντά στο να έρθουν σε συμφωνία, καθώς το όνομά της είναι από τα πιο ηχηρά που έχουν πέσει στο τραπέζι για την ψυχαγωγία του One. Έτσι, αν δεν αλλάξει κάτι, η Κωνσταντίνα θα επιστρέψει τη φετινή σεζόν στην τηλεόραση με εκπομπή ψυχαγωγικού περιεχομένου. Το Peοple επικοινώνησε μαζί της κι εκείνη, θέλοντας να προστατεύσει την επικείμενη συνεργασία της, ανέφερε πως είναι πολύ νωρίς για να επιβεβαιώσει οποιαδήποτε είδηση.

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΛΑΜΠΙΡΗ

Επιστροφή στο infotainment

«Φεύγω, κρεμάω ακουστικό για όσο χρειαστεί, χορτάτη, δεν έχω κανένα απωθημένο, έχω τιμηθεί για τις εκπομπές μου και κυρίως έχω τιμηθεί από εσάς και σας ευχαριστώ πολύ». Με αυτά τα λόγια αποχαιρέτησε το τηλεοπτικό κοινό, μέσα από την εκπομπή της Labiri Biri στο Epsilon το καλοκαίρι του 2018. Έκτοτε έχει αφοσιωθεί συνειδητά σε άλλες δραστηριότητες που της δίνουν προσωπική και επαγγελματική ικανοποίηση. Η ενασχόληση με το εστιατόριο του συζύγου της και η απόφασή της να γραφτεί στο πανεπιστήμιο επιβεβαίωσαν τη χιλιοειπωμένη φράση «Ποτέ δεν είναι αργά».

Η τηλεοπτική της ζωή της δεν ήταν, όμως, τόσο εύκολη και ρόδινη όσο έδειχνε όπωςεξομολογήθηκε στη Ζέτα Δούκα και την εκπομπή Thrive. «Νιώθω ευλογημένη για την τηλεοπτική μου πορεία. Βρέθηκα τη σωστή στιγμή στη σωστή θέση.Υπήρχαν όμως στιγμές που ένιωθα ότι δεν είμαι ο εαυτός μου. Έτσι, πήρα αποφάσεις που είχαν και κόστος τηλεθέασης, αλλά ήμουν εντάξει με τη συνείδησή μου. Εκτός τηλεόρασης βρήκα επιτέλους το χρόνο να σπουδάσω Life Coaching, το ήθελα πολύ» είπε χαρακτηριστικά. Ποιο είναι όμως το τηλεοπτικό μέλλον της παρουσιάστριας;

Ως ένα από τα πιο έμπειρα πρόσωπα στην παρουσίαση και, όπως όλα δείχνουν, είναι έτοιμη να επιστρέψει, και μάλιστα πολύ σύντομα. Σύμφωνα με αξιόπιστο ρεπορτάζ, η παρουσιάστρια συναντήθηκε στο One Channel με τον Σταμάτη Μαλέλη και την Ιζαμπέλα Σασλόγλου που έχει αναλάβει την διεύθυνση των ψυχαγωγικών εκπομπών. «Η συνάντηση με τα στελέχη του One έγινε σε ένα πολύ ζεστό και φιλόξενο κλίμα. Η Χριστίνα συζητά ώστε να αναλάβει μια καθημερινή infotainment εκπομπή. Αυτό το στιλ εκπομπής της αρέσει και ξέρει να κάνει, μια και πέρα από παρουσιάστρια είναι και μια μάχιμη δημοσιογράφος» τονίζει στο People πηγή του ρεπορτάζ.

ΜΑΙΡΗ ΣΥΝΑΤΣΑΚΗ

Με δικό της τηλεοπτικό κόνσεπτ;

Ένα δοκιμαστικό στον τηλεοπτικό σταθμό MAD το 2005 ήταν η αιτία που η απόφοιτος του τμήματος Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών, Μαίρη Συνατσάκη, μπήκε στον μαγικό κόσμο της τηλεόρασης και αγαπήθηκε από το νεανικό κοινό για την ξεχωριστή προσωπικότητα και το ταμπεραμέντο της. Στην πορεία συνεργάστηκε με μεγάλα ιδιωτικά κανάλια σε εκπομπές και shows, μέχρι και τη σεζόν 2016-2017, οπότε και βρέθηκε στο πλευρό του Νίκου Μουτσινά, στην εκπομπή Ξαναδέστε Τους. Μολονότι οι δύο τελευταίες επαγγελματικές απόπειρες στην τηλεόραση δεν στέφθηκαν με μεγάλη επιτυχία, η Μαίρη απέδειξε πως είναι ένα ανήσυχο πνεύμα που δεν επαναπαύεται.

Πολύ γρήγορα την κέρδισε ο επιχειρηματικός κόσμος του Διαδικτύου, ενώ το κανάλι της στο YouTube μετράει πλέον χιλιάδες συνδρομητές που παρακολουθούν φανατικά τα βίντεο που ανεβάζει. Επιπλέον, η Μαίρη κατάφερε να λανσάρει τη δική της συλλογή με παπούτσια αλλά και το δικό της e-shop, με το Instagram και το YouΤube να αποτελούν τα απαραίτητα εργαλεία για την προώθησή τους. Το διάλειμμα από την τηλεόραση και το επιχειρηματικό ρίσκο την ωρίμασαν και συνέβαλαν στην εξέλιξη και την επιτυχία της. Σε παλαιότερη συνέντευξη της στο People είχε δηλώσει πως «Αν κάποια στιγμή επιστρέψω στην τηλεόραση, επιθυμώ να κάνω κάτι που να μου “κουμπώσει” απόλυτα και να είμαι 100% ο εαυτός μου. Δεν μου λείπει η τηλεόραση.

Ίσως στο παρελθόν οι άνθρωποι της τηλεόρασης, όταν απείχαν από αυτή, να πάθαιναν στερητικό σύνδρομο, διότι αμείβονταν συγκλονιστικά αλλά και γιατί η τηλεόραση είχε μια αίγλη». Τις τελευταίες μέρες, η είδηση πως η Μαίρη Συνατσάκη επιστρέφει στην τηλεόραση μέσα από τον τηλεοπτικό σταθμό One κάνει τον γύρο του Διαδικτύου. Η Μαίρη μίλησε στο People ξεκαθαρίζοντας τι ακριβώς συμβαίνει. «Έχουν προχωρήσει αρκετά κάποιες συζητήσεις με το κανάλι ώστε να αναλάβω εκπομπή με δικό μου κόνσεπτ. Μέχρι στιγμής δεν είναι κάτι σίγουρο. Αυτό, όμως, που δεν αληθεύει είναι ότι θα υπογράψουμε εντός ολίγων ημερών με τους ιθύνοντες του σταθμού». Λίγη υπομονή και θα μάθουμε…

Πηγή: People

The post 8 παρουσιάστριες: Αλήθειες και σενάρια για το τηλεοπτικό τους μέλλον appeared first on Peoplegreece.com.

πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!