18χρονος απειλούσε τη ζωή του Σάκη Ρουβά

Και όχι μόνο εκείνον,αλλά και ολόκληρη την οικογένειά του


“Κόλαση” είχε κάνει το τελευταίο διάστημα την ζωή του Σάκη Ρουβά  και της Κάτιας Ζυγούλη, ένας άγνωστος ο οποίος απειλούσε την ζωή του τραγουδιστή και των παιδιών του.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την αστυνομία, ο νεαρός άνδρας (που τελικά αποδείχθηκε πως ήταν μόλις 18 ετών), χρησιμοποιούσε το Facebook, το Twitter και το Instagram για να στέλνει μηνύματα στον τραγουδιστή, στα οποία μεταξύ άλλων έλεγε: «Οι μέρες σου για σένα και την οικογένεια σου είναι μετρημένες», «Θα πεθάνετε εσύ και τα παιδιά σου», «έρχεται το τέλος σας».

Για να μην τον «πιάσουν», ο 18χρονος άλλαζε συνεχώς προφίλ και ονόματα στο Facebook, επιλέγοντας να στέλνει τα απειλητικά μηνύματα μέσω Internet Café.

Όπως είναι φυσικό, μετά τις επαναλαμβανόμενες απειλές, ο Σάκης Ρουβάς θορυβήθηκε (αν και προσπαθούσε να μην το δείχνει στις κατά καιρούς δημόσιες εμφανίσεις του όπου έδινε το “παρών” πάντοτε χαμογελαστός), γι΄αυτό και αποφάσισε να απευθυνθεί στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος , καθώς το εν λόγω άτομο είχε γίνει ο φόβος και ο τρόμος του.

Αποτέλεσμα ήταν να ξεκινήσει έρευνα για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη.

Τέλος καλό όλα καλά όμως, αφού ο 18χρονος συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα, όπου όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, αποδείχθηκε απλώς πως έκανε φάρσες και οι απειλές ήταν αβάσιμες.

 

Πηγή: star.gr

 



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!