Tέτα Καμπουρέλη: Η sexy γιαγιά ποζάρει γυμνή και με εσώρουχα για πρώτη φορά [εικόνες]

Γεννήθηκε σε μια λαϊκή γειτονιά της Καισαριανής από μαμά καμαριέρα και μπαμπά υδραυλικό. Κατάφερε να γίνει η «εθνική μας νυχού», αλλά και η πιο νέα και σέξι γιαγιά της ελληνικής τηλεόρασης.


Η Τέτα Καμπουλέλη στα 40 plus, ακομπλεξάριστη και αυθεντική, φωτογραφήθηκε για πρώτη φορά γυμνή και με εσώρουχα για λογαριασμό του περιοδικού «Down Town». Μάλιστα, στη φωτογράφιση που θα δείτε παρακάτω πήγε μαζί με τον σύζυγό της Βασίλη.

Η Τέτα Καμπουρέλη, η οποία πριν από λίγες μέρες έγινε γιαγιά, εξήγησε τον λόγο για τον οποίο αποφάσισε να φωτογραφηθεί τόσο σέξι και απάντησε στο αν την ενδιαφέρει η γνώμη των άλλων.

«Μου αρέσει να συζητιέμαι. Ξέρω ότι πουλάω και οι εκπομπές κάνουν νούμερα όταν παίζουν την Τέτα. Για να το πω λαϊκά… “έχω ψωμί”!» ανέφερε και πρόσθεσε: «Από το σχολείο ακόμη, ήμουν σέξι κορίτσι. Δεν έχω ταμπού, ούτε με ενδιαφέρει αν θα με σχολιάσουν αρνητικά… Προσωπικά δεν θα χαρακτήριζα προκλητική ή πρόστυχη τη συγκεκριμένη φωτογράφιση. Δεν θα έκανα ποτέ κάτι που δεν ταιριάζει στην αισθητική μου» .

Όσο για το αν θα ήθελε να παρουσιάσει τη δική της εκπομπή είπε: «Θα ήθελα πολύ να παρουσιάσω μια πρωινή εκπομπή. Ένα χαρούμενο πρωινό με ωραία ομάδα που θα περιλαμβάνει παιχνίδι, gossip, έντονο σχολιασμό και γυναικεία θέματα. Με αγαπούν οι γυναίκες και θεωρώ πως θα μπορούσα να κάνω μια τέτοια εκπομπή με επιτυχία».



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!