Suite Stage: Η Θεσσαλονίκη έχει την καλύτερη ”σουίτα” και ξέρει να διασκεδάζει τον κόσμο

Το μαγαζί είναι κάθε ΠΣΚ κλεισμένο από μέρες πριν, και αυτό γιατί κρατάει καλά τον πήχη της διασκέδασης.


Όλη η Θεσσαλονίκη έχει βρει το στέκι της στην καλύτερη σουίτα της πόλης και δεν είναι άλλο από το Suite Live Stage ..

200

Κάθε Κυριακή Εμφανίζεται εκεί ο Θέμης Αδαμαντίδης με όλο το Σχήμα του Suite Live Stage με τους Δημήτρη Χρυσοχοΐδη τον Χρήστο Κωσταρά την Χριστίνα Καρόλου

Το πρόγραμμα ξεκινάει νωρίς εκεί περίπου στις 11  και είναι ένα ατελείωτο λαϊκό πρόγραμμα που κερδίζει ακόμα και τον δύσκολο θαμώνα.

Ο Δημήτρης Χρυσοχοίδης δίνει τον καλύτερο του εαυτό στην πίστα όπως μόνο εκείνος ξέρει και δέχεται την αγάπη του κόσμου που είναι μεγάλη.

Τον συνάντησα στα καμαρίνια και μου είπε με τον μοναδικό τρόπο που έχει σαν καρντάσι ότι δεν θα αλλάξει ποτέ και θα κάνει αυτό που κάνει γιατί ο κόσμος τον θέλει αληθινό. Τον ρώτησα αν θα κάνει κάτι στην Αθήνα όπως ακούγεται και μου είπε πως αν η πρόταση είναι καλή και του δώσει ακριβώς αυτά που θέλει θα κατέβει…. Συζητάει όπως μου είπε και για μα συνεργασία με τον Θέμη Αδαμαντίδη … Για να δούμε τι θα δούμε ….

1000

Στα καμαρίνια με τους αγαπημένους τα είπαμε όλα !! 

IMG_0991

Χρήστος Κωσταράς

Λαϊκός τραγουδιστής τα τελευταία 15 χρόνια δίνει και αυτός τον καλύτερο του εαυτό και μάλιστα αγαπά πολύ όλο αυτό που κάνει και ο κόσμος του το ανταποδίδει.

Είναι ευχαριστημένος από αυτή την συνεργασία του γιατί ο κόσμος διασκεδάζει πολύ οικονομικά και περνάει καλά ξεχνώντας τα προβλήματα του.

2000

Η ομάδα πετάει και το δείχνει !! Χρυσοχοίδης – Κωσταράς – Καρόλου 

12511614_10205605159904139_748904968_n

Χριστίνα Καρόλου

Η γυναικάρα του προγράμματος Χριστίνα Καρόλου που αγαπώ πολύ γιατί είναι ένα κορίτσι με αρχές και ξέρει να κρατά ψηλά τον πήχη. Μας είπε πως ετοιμάζει νέα πράγματα και είναι πολύ χαρούμενη για αυτή την συνεργασία στο μαγαζί που τελικά έχει αποδείξει πως είναι η καλύτερη σουίτα της πόλης!!

cc947675ce0ac0c98617f27425843c35_L

Όσο για τον μοναδικό Θέμη Αδαμαντίδη ο κόσμος της συμπρωτεύουσας δείχνει την αγάπη του τον θαυμασμό του αλλά και την καψούρα που έχει όλα αυτά τα χρόνια με τον πιο ερωτικό τραγουδιστή μας. Δείτε φωτογραφίες και μόνοι σας από το χαμό που γίνεται …

300

IMG_1002

Το μαγαζί είναι κάθε ΠΣΚ κλεισμένο από μέρες πριν, και αυτό γιατί κρατάει καλά τον πήχη της διασκέδασης και μαζί με όλο το εξαιρετικό προσωπικό που έχει αλλά και τον ξεχωριστό επιχειρηματία Θεόδωρο Ποιμενίδη που ξέρει και τολμάει να κάνει αυτές τις εποχές διαφορετικά ωραία πράγματα στην πόλη του!! 

000000000

Όλη η Θεσσαλονίκη κάθε Κυριακή και όχι μόνο δίνει πλέον Ραντεβού στο Suite Live Stage ..

Στην φωτογραφία ο επιχειρηματίας με τον Στέλιο Ρόκκο που μόλις τελειώνει την δικιά του εμφάνιση δίνει το παρών στο Suite

100

Αυτή την Κυριακή στο μαγαζί και ο Θάνος Τζάνης που συνεχίζει τις εμφανίσεις του στην Θεσσαλονίκη αλλά δεν θα μπορούσε να μην δεί τον αγαπημένο του Θέμη και την ομάδα όλη του Suite.

IMG_1033

O Θέμης φυσικά που αγαπά και εκτιμά τον Θάνο του έδωσε το μικρόφωνο και ο τραγουδιστής είπε αγαπημένα του κομμάτια με τον κόσμο να χειροκροτεί αφού η Θεσσαλονίκη είναι μια πόλη που αγαπά τον Θάνο χρόνια τώρα!!

Ο επιχειρηματίας Θόδωρος Ποιμενίδης και ο άνθρωπος που ξέρει καλά να κρατά μαγαζιά Γιώργος Παπαδημητρίου !! Ομάδα γερή με πολλά εφόδια για την επιτυχία 

000000000



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!