Τίνα Κάζη: Επιστρέφει πιο ανανεωμένη μετά το ταξίδι της στην Αμερική

Νέα, δυναμική, όμορφη και καλό παιδί έρχεται για να μείνει όπως όλα δείχνουν γιατί το Αξίζει !!!


Μετά από μια 3μηνη επιτυχία στην Αμερική η Τίνα Κάζη  επιστρέφει δυναμικά πιο ανανεωμένη από ποτέ έτοιμη για να κυκλοφορήσει το νέο της τραγούδι.

Η Τίνα Κάζη, έχει γεννηθεί και έχει μεγαλώσει στην Θεσσαλονίκη, κατάγεται από οικογένεια που έχει παράδοση στην μουσική.

10

Η αγάπη της για το τραγούδι την οδήγησε από νωρίς στα ωδεία της πόλης της, όπου ολοκλήρωσε τις σπουδές της και αργότερα ξεκίνησε τις εμφανίσεις της στην περιφέρεια αλλά και στην Αθήνα.

Έχει κάνει συνεργασίες με αξιόλογους καλλιτέχνες όπως Αντύπας,Λευτέρης Πανταζής, Νίκος Οικονομόπουλος, Βαλάντης, Κατερίνα Στανίση κ.α.

20

Τον Μάρτιο του 2015 ξεκινάει η συνεργασία με την Sony Music και κυκλοφορεί η πρώτη προσωπική της δουλειά με τίτλο ” ΚΑΙΓΟΜΑΙ ” με την υπογραφή του Βασίλη Καρρά.

40

Αυτό τον καιρό βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη όπου έχει τελειώσει τις υποχρεώσεις της και όπως δείχνουν τα γεγονότα κοιτάει να είναι πάντα ενήμερη για τα προγράμματα και τα σχήματα για αυτό και εμείς την τσάκωσαμε στην Πυλη Αξιού να απολαμβάνει με τους συνεργάτες της το πρόγραμμα Βανδή Παντελίδη και Μαρτάκη!

30

Έρχεται δυνατά με το καινούργιο της κομμάτι που έχει τίτλο φωτιά και λέει ‘’Ποια θα ήθελες να είμαι’’ σε στίχους Γιάννη Μαλλιά και μουσική Ιορδάνη Παύλου!!

Ακούστε το παλιότερο της κομμάτι και εμείς εδώ θα είμαστε για να σας μεταφέρουμε όλα εκείνα που ετοιμάζει.

Νέα, δυναμική, όμορφη και καλό παιδί έρχεται για να μείνει όπως όλα δείχνουν γιατί το Αξίζει !!!



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!